Arifeeee GramPozitifBakteri bende uyandırıyordum iki uyku yaptığında ama bu günlerde uyndirinca çok mızmız huysuz oluyor gün ona da bana da bitmiyor
Arifeeee GramPozitifBakteri kendisi geçti tek uykuya. Sabah 7de kalkiyor 12 gibi uyuyor duruma göre 2 ya da 3 saat uyuyor. Akşamda 9 10 arası uyuyor.
06-ikra-06 Arifeeee bende belirli bir aya kadar sallamadım ben yapmam dediğim herşeyi şuanda yapıyorum ne yazık ki 😂 onlar mutlu olsun da
Gorkeminannesiii Arifeeee biz 1 aydır geçtik ona 1 yaşına girecek geç kalkıyor belki ondan diyorum ama erken uyansa bile aynı 1 kere uyuyor artık 3 4 saat uyuyo ama
serebro Arifeeee 15 aylık olacak son 2 3 gündür tek uyku yapıyor, 2.uykuyu uyuyunca gece sık uyanıyor. Ama gündüz o tek uyku bile bölük bölük ara ara uyanıp yine uykuya dalıyor bunu nasıl düzene sokacağım acaba bilmiyorum 🙄
Arifeeee serebro bir sıkıntı vardir belki. Kaka yapmasi dış sıcaklık ya da ses gidiyordur kulağına hassassa eger
GramPozitifBakteri Arifeeee Hmm tam olarak alışamamıştır belkide veya iki uyku yapmak istediği günler yoruluyor mu ki..dışarıda uzun kalırsak kızım da bazen arabada bi 10-15 dk kestirir yorulduğu için.2 uyku olmasa da 1.5 uyku yapmış gibi olur 😊