Reyna rocs marka diş macunu ve fırçası almıştım ama macunu hemen yutuyor emiyor fırçayıda çok sokturmuyor ağzına alıp ısırmaya çalışıyor silikon parmak fırça mı kullansam diyorum siz nasıl yapıyorsunuz 12 aylık
anneyok Reyna Bende rocs aldım ama sadece fırça veriyorum eline kendim karşısına geçip fırçalayorum hoşuna gidiyor o da yapıyor
mgymst7038 Reyna macun için erken değil mi 3 yaşında falan öneriyorlar genelde diş fırçasını da biz fırçalarken görünce istiyor zaten öyle veriyorum eline o uğraşıyor biraz sonra ben alıp fırçalıyorum ayna karşısında hoşuna gidiyor
tosbikannesiii Reyna ben macun kullanmadım da silikon fırçayla fırçalıyorum çok hosuna gidiyo ama arada ısırıyp 😂
Reyna usage canım onu parmakla kontrol ettiğimiz için zorlada olsa yaparım da diş fırçasıyla olmuyo hiç ısırmaya çalışıyo direkt
usage Reyna yapabileceksen onu al o zmn bizimki kabul etmiyor. En son dün eşim üst dişleri muslin ağız mendiliyle temizledi bu kez altları yaptirtmadi bizimki zor bebe belki 😊
anneyok Reyna 15 aylık ama yapmaya başladığında 12 13 aylıktı. Bence anlar şu an tam taklit zamanı zaten şarkı söyleyerek yap istersen dişlerimiz fırçalayalim falan diye YouTube da var ya hoşuna gider
Reyna mgymst7038 0-3 yaş yazıyor macunun üzerinde o yüzden kullanmak istiyorum diğer türlü içime sinmez çünkü artık biz ne yiyorsak oda yiyor