Bilgehan Merhaba arkadaşlar. Sezaryen sonrası dikis izi için bu merhemi kullanan var mı? Aile hekimi yazabiliyor mu? Reçetesiz satiliyormus da.
Kizim07 Bilgehan bu krem 100tl. Kullandim dogumdan iki uc hafta sonra başlayip uc ay kullanilan bi krem. Dogum cizgisinin inceldigi soyleniyor. Ben cizgime bakamıyorum hala o yuzden fikrim yok😀
DuyguM Bilgehan ben 3 ay once 110 tl ye aldim, gunde 2 kere 6 ay kullanmak gerek ama duzenli kullanamadim. Devlet karsilamiyo doktoruna yazdir
Definem Bilgehan devlet karşılamıyor malesef. Benim üst bacağım yüksek derecede yandı komple hatırlamak bile istemiyorum. Sürekli bu kremi kullandım iz filan kalmadı sadece 1 ton koyuluk var
Pirayeee Pahalı bir ilaç uzman doktorun yazması gerekiyor hatta doktorun yazdığından emin değilim galiba devlet karşılamıyor
Kizim07 Bilgehan yanı ben 6ay once yaptim dogum daha once sezeryan cizgiside gormedim benim kesigim buyuktu biraz bide ama dr verdiyse kullanin derim bana doktorum vermisti eczacilarda destekliyor
Ecrin21 Ben 130 tl aldım devlet karşılamıyor maalesef yeğenim UFO üzerine düştü yüzü yandı yandığında doktor vermişti yanık izini bile geçirdi şimdi sezeryan oldum doktorum verdi kullanıyorum 1 aydır faydası var çizgi şeklinde kaldı
Bilgehan Ayb reçetesiz alabiliyor muyum? Devlet ödemiyor onu biliyorum ama yine de uzman doktorun yazması gerekiyor yazıyor bazı yerlerde
Ayb Bilgehan reçetesiz alabilirsiniz biraz zor bulunur ancak reçetesiz satılır keloid için mi kullanıyorsunuz sadece iz için mi?
Ayb Bilgehan bazen keloid tedavisi için kullanıyorsanız devlet ödeyebiliyor o sebeple sordum. Geçmiş olsun