busrasilra14 Ttuce siz saglik ocaginin verdigini mi kullandiniz? Ben ozel aliyorum ocean d vitamini takviyesi
Mom064 anneyok ben linçleniyorum😂yaanlış anlasılmasın ben d vitamini ocean kullanıyorum ama kan damlasını kullanmadım kanı düşük çıktı kan damlası yerine ne kullanıyosun😄
keskebirazuyusam anneyok bende hiçbir şey kullanmıyorum ne bileyim çocuğumda eksiklik var mı yok mu onu bilmeden şaakk diye veriyorlar damlaları
zeyzey77 Ttuce bunu kullanıyoruz https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQQq3vyE5gDWcyEO6zzigDS3hQj8ZQtaXyUiA&usqp=CAU
usage anneyok niye ki? Doktorumuz her seferinde düzenli kullanın diye tembihliyor. Allah korusun bi rahatsızlığı çıksa vicdan azabı cekmez misiniz
anneyok usage 1 yaşına kadar kullanılması tamam ama ben sürekli bir ilaç bir şey verilmesi taraftarı değilim. Bol bol güneşteyiz zaten. Yediği içtiği her şeye de dikkat ediyorum. Bilmiyorum bana ilaç türevi şeylerin abartılmış hali geliyor böyle dayatmak.
bitterdelisi244 usage arkdasmın cocugu 1 yasında. en ufak yurume cabası yok kemıklerı gucsuz. doktora gittinde ılk sordu soru.. d vitwmını kullandınmı ????