10sare Mltmyigit 90 Cc 3 saat arayla cc istediği kadar içebilr dedi doktor saat aralığı önemli gaz olmaması için
Martannesi12 Mltmyigit İyi ki böyle bir post açmışsınız. Benim oğlum dün 4 aylık oldu . Saat başı mama vermeye çalışıyorum bir haftadır içmiyor . Arayı açmam gerektiği içinmiş demek ki . 🙏
Kaganalis Mltmyigit aslinda o biraz bebege dogum kilosuna ve suanki kilosuna gore biraz farklilik gosterir. Ama genelde 4 aylik bebekler 3 saatte yada 4 saatr beslenebilirler. Ama cc ye gelince her bebek kendi belirler bence onu.
Deletedmom5455451 Kaganalis kendi belirlemiyor anne sütünden daha ağır olduğu için her ayın belirli cc var paketlerin üzerinde yazar yazdığından fazlası aşırı normalinden fazla kilo almasına sebep olabilir tavsiye edilmiyor
Mltmyigit Kaganalis oğlumun kilosu 6920 3 saatte 160 yiyor ama ağlamıyo ben veriyorum 4 saate 180 versem olur mu ki
Daphnemom 4 aylık bebek için artık 2-3 saatte bir beslemek zorunda değilsiniz eğer kilo sorunu yoksa. Acıkma sinyali verdiğinde hazırlayıp verebilirsiniz. Yani 3 saatte bir 120 de içebilir 5 saatte bir 180 de o kısmı da biraz bebeğe kalmış ☺️
Deletedmom5455451 Mltmyigit saate bakmıyor bebeğin ayına göre ölçüleri paketlerin üzerinde yazar günde kaç öğün yemeleri lazım kac cc kaç ölçek ona uyulsa daha iyi olur gerektiğinden fazla kilo almaz
Kaganalis Mltmyigit okadar spesifik cevabi doktor verir aslinda. Ve bebeginizin hali vakti. Smdi saat ve cc vermek bence dogru degil her bebek ayridir. Deneyerek bulabilriisniz.