Denes Kızlar halı ve koltuklarınızı nasıl temizliyorsunuz hangi deterjanla yardımcı olur musunuz çif le temizledim rengi soldu sanki
Mom9870 Denes Bingo oksijen çamaşır suyu çok güzel temizliyor. Rengi de çıkmıyor hafif suyla karıştırın.
Balkizlarim Denes arap sabunu bulaşık tableti lif bide haci sakir sabunu siliyorum sicak su ile sonra duruluyorum baska sicak su ile 🥰
Minik1anne Denes annemin kuzeni bulasık makine tabletinden kaynar suya atıp bezi sıkıp tencere kapağı ile siliyormuş geçen annem halıyı falanda silmiş baya parlatmıs
mgymst7038 Mahsergulu-1994 konsantre detarjan bir kapak koyuyorum suyun içine öyle kullanıyorum kokusu falan da çok hoş lekeleri de çıkarıyor. Ben anway satan yakınızda varsa ordan alabilirsiniz yada ben en son bu birmilyoncu tarzı dükkanlarda bulmuştum. Yada Trendyol da vardır kesin.
1Dost Koltuk yıkama çağırıp memnun kalan varmı kaç günde kuruyor koltuklar bayram sonrası çağırmak istiyorum da
mgymst7038 1Dost ben çağırdım bir gün kapatmayın koltukları camlarda açık kalsın dedi öyle kurudu bir günde. Bayağı pis su çıkardı kadın hatta gösterdi bana da halbuki hiç birşey de dökülmemişti üstüne fakat koltukların altında kumaş kısım var ya orda su lekeleri kaldı onları sevemedim.
meryembrl 1Dost ben çagırdım memnun kaldım. Ama mutlaka gündüz erken saatlerde çagırın ki aksama kadar kurusun. Ben yataklarımı falan da yıkattım nemli nemli uyuduk resmen 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
1Dost mgymst7038 kaça yıkattınız bu işi yapan kadınlarda mı varmış eşim çalışıyor bende erkeklerle yanlız kalmak istemiyordum bi araştırayım
Winnithepooh Minik1anne merhaba tencere kapağı ile nasıl siliyormus gözümde canlanması da bulaşık deterjanı erimeyen ama bezle silsem olmaz mı.acaba
mgymst7038 1Dost 250 yli sanırım. Sorun halı yıkamacılara kadın mı geliyor diye biz öyle yapmıştık başka bir saat vermişti kadın isteyince.
Minisinannesiii Denes ayy cif maf eder ben bulaşık makinasi deterjanını eritiyorum sirke çamaşır suyuyla siliyorum
Fadikfs Denes rengi solmamıştır çiğ çünkü beyaz kalıp gibi bırakıyor normal sulu bezle tekrar tekrar silin üstünü
g-k-s0212 Denes koltuklarımı Arap sabunu ile siliyorum halılarımı fırsat buldukça sirkeli, Arap sabunlu suyla silerim bazen de yıkama makinam var yıkarım. Zaten genelde ince çamaşır makinasına da giren şeyler tercih ediyorum ben