SaremAselim_0817 (Arkadaşlar eşim şyan dışardayken aldırmak istiyorum o yüzden acil yazdım) burda okumuştum tek kullanımlık mama var diye bebeğim için alıp denemek istiyorum nerde satılıyo o mamalar bilen var mı?
Mommy_ SaremAselim_0817 Aptamil ve Hipp in var. İçime hazır bebek sütü diye geçiyor. 1-2 no ve devam sütü şeklinde. Migrosta falan var. Büyük marketlerin bir çoğunda da gördüm.
Sleepwalker SaremAselim_0817 Tek kullanımlık bilmiyorum ama sma aldım ben küçük al bi dene canım bebeğinin ilk başlarda icmeyebilir bizim oğlan da ilk başlarda içmedi şimdi içiyor
endoplazmikretikulumiste SaremAselim_0817 kimi migroslarda büyük olanlarda hepsinde yok yani , belki çok araştırılırsa eczanelerde de vardır ama kimbilir hangisnde o daha zor bulmak
SaremAselim_0817 Mommy_ teşekkür ederim büyük kutu filn mı ben çünkü denemk istiyorum az olsun diye bide 15 gün sonra sanırım kötü mü oluyo du çöp olmasın içmesse eğer diye
Mommy_ SaremAselim_0817 Bu şekilde 200 ml ambalajlarda oluyor. Zaten sıvı direk ılık suya oturtup icirilebilir şekilde.
Sleepwalker SaremAselim_0817 Yani en küçüğü 400 yada 500 grm sanırım daha küçüğünü görmedim ben eğer bebegin anne sütü alıyorsa hangi mamayı alsanda ilk başta reddedebilir hipp herkes öneriyor tamam doğal ama doyma açısından eksik eğer bebeğinin doğmadığını ve bunun için mama arıyorsan hipp önermem sma ben kullanıyorum hem doyurucu hemde vitaminler açısından zengin