miladeniz Ek gıdaya gectık 1 hafta sonra 7 aylık olucak suyla oynuyor ıcmıyor nasıl ıcırebılırım yardımcı olurmusunuz avent alıstırma sulugunla oynuyor hep bardaklada versem ıcmıyor çiş sayısı azaldı bez hep boş
Ebraryz miladeniz Kafaya takmayın bence bizde yedi ayligiz başlarda icmiyordu şuan lıkır lıkır götürüyorgun içersinde sık sii teklif edin ben bardakla veriyorum alıştırma bardagiyla içmiyor icemiyor sizd bir tek şeyde takılı kalmayın kendi biberonu varsa onunla deneyin yada bardakla deneyin içer elbet
Mamaqueen miladeniz cani istemiyor olabilir o aylarda benim bebegimde hic icmezdi. Buyudukce kendi istemeye basladi
miladeniz Ebraryz bardakta denedım bıberon almıyor zaten onlada denedım sadece suyla oynuyor o yuzden çiş sayısı dusuk kabız bıde zorla yapıyor keçi kakası gıbı cıkarıyor kucuk bırseu o kadar
miladeniz Mamaqueen yemeklerden sonra hıc ıcmıyor ama kabız oldu ya ıyıce bıde cok terlıyor artık kafası sırrıl sıklam oluyor
Ebraryz miladeniz Çiş sayısınin suyla alakası olduğunu düşünmüyorum şuanda hala küçük çünkü duphalac var eczaneden alıp beş ml icirin kakasini kolay yapmasını sağlar kabizsa eğer ben o şekilde yapıyorum siz sabiela suyu teklif edin alışır zamanla icer