Mom587 Kızım 3 bucuk aylık. Gunduz uykuları 30 dk ve 3 yada 4 kere uyuyor. Yanı toplamda 2 saat eder. 31 dk uyanıyor bu dakiklik nasıl oluyor. 3 4 aylık anneler uykunuz nasıl. Çocuğum uyumuyor mu yoksa normal mi bunu tespit etmek amaclı sizlerden bilgi almak istiyorum. Ve bu 30 dk uykuları nasıl 1 2 saate taşıyabilirim. Bunun bir yolu varmı bilgisi olan. Teşekkürler şimdidesimdiden
endoplazmikretikulumiste Mom587 her yerde konu başlığıdır bu durum, 30 . Dakikayı beklemeden hafifce uyandırıp tekrar uyumasını sağlayanlar var yöntem olarak onun dışında ben göğsümde uyutarak çareyi buldum oda sıcaklığı iyiyse 2 bucuk saat kucağımda uyuduğunu bilirim ama mantıklı olanı ilk 35-40 dk kucakta uyutup sonra yerine koymak
Selin_C Mom587 bizde de aynı durum var kızım 4 aylık yaklaşık 10 gündür böyle gündüz uykusu 1 2 saat olan yavrum tam 30 dk dolunca gözünü açıyor şimdi geri uyutamıyorum sonra 1 saat geçince tekrar uykusu geliyor öyle bir düzen oluşturdu kendince ama nasıl daha uzun uyuyabilir var mı çözümü olan ben de merak ediyorum
Gzmkr Bizde de aynı durum söz konusu, 33.dakikada mis gibi uyuyan, kesinlikle uyanmaz dediğim çocuk 34.dakikada gözleri açıyor:) biraz daha büyüyünce uyku eğitimiyle olacak sanırım.
Mom587 Gzmkr ozaman sizinkide toplamda 2 saat uyuyor normal kabul ediyorum bu durumu ozaman. Çocuğum az uyumuyor demekki benimki. sa ah kaçsa uyaniyor
Mom587 endoplazmikretikulumiste o yöntemi denedim olmadı.. yada ben yapamıyorum Kucağımda uyuyor bazı zamanlar herzaman değil ama nereye kadar böyle uyurki
Gzmkr Mom587 normal mi bilemiyorum ama uyuma aralıklarında dikkat ederek uyutuyorum bu kadar oluyor. Eylülde uyku eğitimine başlamayı düşünüyorum
endoplazmikretikulumiste Mom587 benimki 4 aylık hala böle uyuyor enazından bende biraz dinlenmiş oluyorum
kirlibeyazkedi Uyandığında dikkatini dağıtmadan uyutma yönteminiz neyse o şekilde tekrar uyutun. Yani emzirerekse tekrar emzirin dalmasını sağlayın. Bu durum normalmiş destekli uyutanlar için. Ben öyle yapıyorum gerçekten tekrar uyuyor 2 saate çıkıyor uykusu.