nur-nr_123 Arkdslar yatak ölçüm 90*190 ama yok yani bulamadım ne nevresim takımı ne pike kaça kaç ölçüde almalıyım aldıklarının varsa yardımcı olurmusunuz
Maviyesil121212 nur-nr_123 nevresim takımını tek kişilik almanızı öneririm. Tek kişilik yorgana takıyorum yatak kenarı vs de boş kalmıyor mis gibi
UraSsmom nur-nr_123 Tek kişilik nevresim ölçüsü neden bulamıyorsunuz ki. Ben 100*200 yaptırdım yatak nevresimi de diktiricem
babymommm nur-nr_123 en mantıklısı gidip kendi ölçülerinize göre istediğiniz kumaş ve desenle diktirmek ben hep öyle yaparım hazır nevresimleri pek tercih etmem
nur-nr_123 Zelisblt olur mu cnm bn hani lastikli çarşaf alayım pikeyide ayrı alayım diyorum çünkü lastikli çarşaf yok cogunda
nur-nr_123 Maviyesil121212 trendyolda baktım cnm tek kişilik yazıyorum çıkıyorsa bnm yatağım 90190 neveresim 160200 crasaf 100*200 olur dimi
Maviyesil121212 nur-nr_123 olur olur benim kızımın da öyle montessori yatağı. Cok aradım aynı ölçülerde sonra annem söyledi tek kişilik al düzeltirken yorganı içe doğru düzelt. Valla mis gibi oldu, böyle olunca çeşit de fazla oluyor
Smrenes Oğlumun yatağı 80180 en son aldığım lastikli çarşaf 100200dü ama yıkanınca çekti biraz altına kadar geldi güzel topladı yani.. Ben genel olarak tek kişilik nevresim ya da çarşaf alıyorum iyi geliyor..
Zalimsin Bizim yatak 100 200 ve ben tam oturan bulamıyorum 120 240 filan oluyor ama size 100 200 tam olur aslında A101 e bile geliyor ben 3 tane aldım mesela bize bile açıklık bıraksa da oturuyor
nur-nr_123 Zalimsin anldm cnm a 101 bekleyemem yatak yarın geliyor erkn teslim edecek adam o yüzden en azından internetten bı takım.alsam vey adukkanlardan idare ede koyarım a 101 den alırım sonra
Zalimsin nur-nr_123 100 200 her yerde var canım kendin yaptırmaya kalksan yarına zaten yetiştiremezsin 😄 english home özdilek madam Coco her yerde var yarına hemen sereceksen al yıka hemen kurusun yarına ama trendyolda filan hep var bu ölçüler o yüzden rahat ol olmadı 1 hafta sonra ser3rsin çarşafı yorganı bişeycik olmaz
nur-nr_123 Zalimsin Hemen yarın alıp takicam demedim yatak yarın geliyor dedim a101 aktüel ürünleri nde bu tür ürünlerin ne zmn geleceği belli değil onu anlatmaya çalıştım ama siz anlamamissiniz