Minikpofuduk Kızlar Bebeğimin cildi cok kuru özellikle banyodan sonra eli vücudu kupkuru oluyor sampuan olarak dalin kullanıyorum ondan oluyor diyemem ama aklımdan da geciyor siz hangi sampuanı kullanıyorsunuz bebeginizin cildine iyi gelen?
Esma34 Minikpofuduk bence şampuanı değiştir canım. Banyo suyu çok sıcak olmasın iki günde bir mutlaka yıka. Her yıkama sonrası yağla. Her günde vücudunu losyonla. Bizde de kuruluk vardı doktor Önerisiyle bunları yapıyoruz.losyon olarak Bioderma krem önerdi doktorumuz onu kullanıyorum.
Alazcns Minikpofuduk baby me kullaniyorum dalinin içeriği iyi değil her banyo sonrası doğal zeytin yağı sürün vücuduna 🤗
AyseAlyamm Minikpofuduk canım bol bol nemlendir cildini egzemaya çevirebilir . Kızımın öyleydi . Dalin cildini kurutuyor olabilir . Mustelanin ürünleri çok iyi bı incele istersen . Banyo suyunu da çok sıcak yapma cildi daha da kurumasın gün içinde bile nemlendir cildinde kuruluk istedikce .
Duruduygu Minikpofuduk market şampuani bence kullanma şampuan yaramamıs buyuk ıhtımal size degiştirin banyo sonrası ve hergün nemlendiri uygulayın bebekler ozel balsamlar var ben mustella kullanıyorum ve mustella balsam kullanıyorum atopik cillere özel
Esma34 Minikpofuduk bence dalini kullanma. Çok önermiyorlar dalini. Ben zwitsal kullanıyorum ama yurtdışından sürekli getirtmek sorun oluyor diye baby me aldım şimdi. Yağ olarak da hakiki zeytinyağ daha mantıklı.
Alazcns Minikpofuduk evet canım ilk 2 hafta zeytinyağı kullanmadan sampuanladim sadece doktor vücuda iyi geliyor hem de gaz icin dogal zeytinyağ kullan diyince başladım.
Esma34 Minikpofuduk canım instagramda mühendisinoğlu diye bi sayfa var.orda bebek ürünlerinin içeriklerini inceliyor yıldızlar listesi oluşturuyor bütçene uygun olanı alabilirsin. Nemlendirmek için bioderma alabilirsin baya güzel ben memnun kaldım.
Minikpofuduk Alazcns bide benim cildimde cok kuru acaba bana mı çekti diyorum ve bundan korkuyorum çünkü kuruluk yuzunden surekli ellerimde yara cıkıyor catlıyor bebegimde yasamasın istiyorum😒
Alazcns Minikpofuduk hayır canim seninle alakası yok. Suyunu cok sıcak yapma cok kalın giydirme bulunduğu ortamı da kurutma 🤗
Alazcns Esma34 uni baby ıslak mendili dışında diğer ürünleri güzel değil ya da ben memnun kalmadim. Kullandıktan sonra memnun kalırsanız yazarsınız 🤗
Esma34 Minikpofuduk aynen canım krem nemlendirmek için verdi doktor onu. Her gün sürüyorum baya etkisini gördüm. Kuruluktan bazı yerlerinde kabuk gibi olmuştu onları yumuşattı