Edebiyat https://resimyukle.io/r/qJW358tey4 Hızlı resim yükleden yukledim kusura bakmayin bebegim her sabah boyle kusuyor alerji mi reflu mu bilmiyoruz her yere de gittik ama sonucsuz. Bu sekil kusma norml mi cocuk kilo alamiyo
hunilimomm Edebiyat emdikten sonra bu şekilde kusuyorlar fazlasını atıyorlar bazen benim kızda yapardı ama sürekli olması reflü olabilir
zhrayca2001 Edebiyat bizde şuan hastanedeyiz dün yazdım doktıra reflüden şüphelenmişti bakalım nolcak bizimde böyle
tosbikannesiii Edebiyat sürekli kusması bide fışkırtarak kusuyosw reflü olabilir kusma tek başına alerji belirtisi olmaz yanında diğer belirtiler de olmalı
Kubrik5734 zhrayca2001 benim arkadasin bebegide bu sekilde kusuyoe emiyor direk saniye gecneden ciksrtiyor hepsini burda. Doktora gitti ama doktor sutun fazla demis cok iciyor diye geri gndermis ne bie tahlil ne baska birseu yapmamis doktor sonucunu ne dicek banada yazarmisin
zhrayca2001 Kubrik5734 eğer içtiği sütü süt şeklinde çıkarıyosa fazla gelir eğer peynir şeklinde çıkarıyosa sütün yaradığını gösterir dedi. Ama bizimkinde reflü çıktı canım bide solunum yollarında enfeksiyon varmış hafifde pamukcuk var dedi
Edebiyat Hepinizden Allah razi olsun reflu surubu iciremiyorum keske icse alerji olmasin da alerji cok zor bi hafta diyet yaptim elden ayaktan kesildim resmen