Aselinannesii6 Babaannesinden duydu şimdi hergün söylüyor mal diye babası aşırı tepki verdi kızdı ağladı çok sonra mal diyor bize bakıyor hayır deyince ağlıyo yine napmalı nası unutturmalı şimdi bide köye gidicez görümcemin kızıda orda habire tekrar edicek unutturmıcak çocuğa 😖
Dilekmh Aselinannesii6 babaannesine tepki vermek lazım. Çocuğun yanında nasıl konuşulması gerektiğini ilk önce babaanneye öğretmek lazım .
AlyaMeyra Aselinannesii6 Babannesi mal mı diyor güldüm valla babaanneye bak 😂 hiç tepki vermeyin siz tepki verdikçe daha çok yapar her konuda geçerli bu ne kozun ne de gülün
Zhnce Aselinannesii6 benimki de canımı sıkma lafını öğrendi amcasından O kadar sinirlendim ki onlarin yanında bilerek sesimi yükselttim oğluma bir daha duymicam bu çok kötü bir laf dedim Anlayan anladı zaten birdaha söylemediler Unuttu oğlum da üstüne gitmedim söylediğinde tepki vermedim bir iki güne unuttu
Oglusum5357 Aselinannesii6 nefret ediyorum iyi bişey gibi su sözleri cocuklarin yanında söyleyenlere ya da soyleynce hoşuna gidenlere. Bu babaneler hep mi aynı ne zmn oraya gitsek mutlaka saçma sapn bsey öğreniyor. Hiç duymazdan gelin tepki verirseniz inadına yapr.
efelettin Hiç hayır, yapma, o kötü bi söz falan demeyin. Daha kötüyü bilmez yavrum. O yüzden görmezden, duymazdan gelin. 2 güne unutur 😌
Kayracim Aselinannesii6 sizinki yine mal diyormuş bizim ki babasından duydu öndeki arabaya saydırırken anasını skm diyor hatta tamda arabalarıyla oynarken arabaları devrildiğinde diyor yani söylemesi çok komik ama hiiiç hoşuma gitmiyor gülmeyin diyede uyarıyorum evdekileri.. hatta ergen çocuk psikolog bi arkadaşım var ona danıştım ne yapmalı diye duymazdan gel dedi o kelimeyi kullandığı zaman aa bak kuş aa bak burda ne var felan dikkat dağıt ama asla söylediği şeyin üzerinde durma dedi onu deniyoruz bakalım sizde böyle deneyin isterseniz.. kızmak anlamsız çünkü ne dediğini zaten bilmiyorlar