Cansef Bebeğim 4. Aya yeni girdi çok huzursuz salyası baya var elleride sürekli ağzında emziği falan ısırmaya çalışıyor çok küçük daha ama acaba diş mi çıkarıyor.
elifhanimm Cansef olabilir benim bebeğimd3 öyleydi ama 8. Ayında çıkardı. Atak olabilir, şuan herşeyi kıstırmak ağzıns götürmek ister bunlar da olabilir. Damaklarında kabarma vs var mı
elifhanimm Cansef diş da o zaman hayırlı olsun annesi, tetagil öneririm ağrısını hafifletir. Bebeklerin en haklı ağlamasıdır diş çıkarması ikinize de kolaylık diliyorum, hayırlı olsun
Cansef elifhanimm çok teşekkür ederim emin nasıl olabilirim en azından diş kaşıyıcı falan alırım eğer öyleyse doktora mı götürmem gerek ben net anlayabilir miyim? Yok yere yormak istemiyorum diş kaşıyıcıyla diş değilse
elifhanimm Cansef kabarıklık var ise diştir yani, diş kaşıyıcı yok ise ağız mendilini düğüm yapın ıslatın ve 5 dk buzlukts bekletin bu da rahatlatır
Cansef elifhanimm yani erken olduğu için almamıştım şu an yok akşama kadar dediğiniz gibi idare edelim akşam alırım çok teşekkür ederim