Nurevrenli 7ay 16 günlük oğlum var geceleri hala sık uyanıyo emmek için. Kilosu vs herşeyi yerinde geceleri yedirmek için mama tarifi verebilir misiniz acaba. Sizler neler yediriyorsunuz? 😊
melissrn Nurevrenli acıktığı için kalkmıyordur annesi emme alışkanlığından dolayı kalkıyordur benim oğlan 1 yaşında hala emmeye kalkıyor
Duruu https://www.instagram.com/p/BwNLIIXDWQzO89Pq8A_91YRLnyLCQLRIcm93n00/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=14g8af4ildbkc
Duruu Nurevrenli 1 adet muzu çok iyi yıkayarak sap kısmını kesiyorsun 3 e bölüyorsun.böldüğümüz parçalara yanlardan kesik atıyorsun. 1 bardak suyla cezvede 10 Dk kaynatıyorsun.Kaynadıktan sonra çay kaşığının ucuyla tarçın koyuyorsun kaynadıktan sonra süzüp ılık içiriyorsun tadıni beğenmezse haşlanan muzlardan ilave edip blendra vurabilirsin
H_e_y_o Yagizim2020 Nurevrenli Uzun araştırmalar im sonucu xiominin ana bayisi olan yani onları üreten dreame nin d9 modeli. S5 kadar iyi ve daha uygun. Çekim gücü özellikleri falan kıyaslayinca anlayacaksinz. Titiz biriyim normalde kena rkoselere bakıyorum mis gibi yapmış . Halılar deseniz fırçalanmış gibi . Bebeğimle vakit geçiriyorum keşke daha önce alsaymsiiz diyoruz eşimle.
Harika3535 Benim yavrumda saatte 1 emmeye kalkıyor yatıyor yatmadan 1 saat önce mamada verdim tok tutan çorbalarda yaptım tok biliyorum ama emmeye kalkıyor Yanımda yatırıyorum nasıl yapsam ne yapsam bilmiyorum 🤦🏻♀️😌
Nurevrenli Harika3535 Bizimkide öyle 😁 o meme ağza gircek sağdığım sütü bile almıyo biberondan illa meme olck