biregesevdasi Aysenur348f uçağı başımıza yıktı resmen en son bi kadın dayanamayıp kucağına aldı koridorda gezdire gezdire uyuttu
KubosM Aysenur348f İlk uçuşumuzu oğlum 33 günlükken yapmıştım uyumuştu şuan 5.5 aylık bugün akşam uçuşumuz var nedense bundan korkuyorum 🙈
03032020 Aysenur348f 4 aylıktı oğlum ilk uçuşumuzda hiçbir sorun yaşamadık. İnişte ve kalkışta emzirdim sonrasında etrafı izledi. Yanımıza hışırtılı kitap almıştım o biraz oyaladı onu
Cns_28 Aysenur348f ben normalde emzik hiç vermedim oğluma ama geçenlerde ilk defa uçağa bindi, kalkış ve inişte emzik verdim havadaykende emzirdim. İniş ve kalkışta emzik vermek faydalı oluyormuş kulakları açısından 🌸
Aysenur348f biregesevdasi 🤣 oğlum da sizinki gibi sıkıntı çıkardı kalkana kadar tüm uçak inledi sanırım
Hulyaemirasim Vala bizde ay sonu gidicez ilk kez yolculuk yapicaz tirsiyorum neler bekliyo baklm bizi 🙄
biregesevdasi Aysenur348f ay çok kötüydü ya öyle çığlık atıyor ki insan zor durumda kalıyor allah o kadından razı olsun aldı kucağına aldı ayakta tuttu öyle sustu sonrada uyudu zaten