Sndvrnrdgn Oğlum 10 günlük ve beşiğinde uyuduğu zamanlarda çok huzursuz uyuyor kıpır kıpır sürekli ama bizm yatağımzda uyuduğnda deliksiz uyku çekiyor. Bu normal mi benm gbi yaşayan varmı?
sedolim Sndvrnrdgn canm benim oglum da korkuyordu besikte uyuyamiyodu 3. Aydan sOnra alisti yavas yavas suan uyuyor 8 aylik
Esma34 Sndvrnrdgn aynı sorunu bizde yaşadık canım babynest yapmıştım ben hamileyken ona koydum aramızda yattı 5 aylık hala benle yatıyor 🙈
Alazcns Sndvrnrdgn oğlum dogduktan sonra 1 ay boyunca yatmadı koltuk da uyudu simdi de ana kucağında uyuyor
Sndvrnrdgn KROAG beşiğinde yatırmaya kıyamıyorum böyle olunca daha çok küçük yatakta da bişey olur die korkuyorm napsam bilemedim
KROAG Sndvrnrdgn yatakta yatacaksa eğer aynı seviyede yatmayın başınız bebeğiniz ile aynı seviyede olmasın ben ondan biraz daha aşağı da yatıyorum. Benim başım bebeğimin ayak seviyesinde oluyor.Tedbiri böyle alıyorum.
Gulzar Sndvrnrdgn kendi giydiğin üzerinde senin kokun olan bişeyi(örneğin tişörtünü) yanına burnunun ucuna ya da başının altına ser bak nasıl uyucak