Sibls 350335 evet 2 aylıkmış bebeğin bence doktora git sen ya yanlış yönlendirmeler olabiliyor burada bazen
Laden 350335 konur tabi ama dikkat edin ılım olsun. Ateşi çıkıp düşüyor sonra yine çıkıyor mu peki? Çok küçükmüş daha doktora götürdünüz mü?
hsyn 350335 o zaman boğazdandır ahh yavrum cok dikkat et simdi ona fazla ilacta verilmez valla bilemedim yaa
Laden 350335 ateş ölçeriniz nasıl? Temassızsa alından ölçün. Çubuk şeklindeyse en iyi koltuk altından ölçülüyor. Ateş düşüp çıkıyorsa enfeksiyondur büyük ihtimalle. 3-4 gün böyle inatçı ateş yapıyor malesef
hsyn 350335 yani bilemiyorum ben yapanazdim cesaret yok😆 en dogru sonuc makat verir koltuk alti 37 ise makat 38 cikar bi derece fark edermis
hsyn Yeni doğan ateş cok zor oluyor rabbim yardimcin olsun 1.5 ayliiken oģlum un atesi bir kac gun 37.2 lerdey di boyle cok kotuydu hem uyuyordu baygin baygin :(( o gunler geldi aklima
aleyyy 350335 yani doğrudur daha çok küçük pek bişey yapılmıyor evet ama sürekli kontrol et bilmiyorum ben çok korkuyorum ateş söz konusu olunca geçen hafta benim kızımda ateşlendi sabaha kadar 10 dakikada bir ateşini ölçüyordum resmen. Bu arada geçen burda okudum ve benim bir kaç tanıdığım da yapıyormuş işe yaradığını söyledi bebeğin çoraplarını limon suyuna batırıp ayağına giydir limonla ayaklarına masaj yap limonum ateş düşürücü etkisi varmış. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur çok geçmiş olsun
Mircet 350335 ılık duş bence anlık düşürüyor uzun süre düşmeyen ateşse eklem yerlerine alnına ılık bez ıslatıp koymak 15 dakikada bir bezleri yenilemek daha etkili
Laden 350335 inşallah tamamen düşer çok geçmiş olsun🙏🏻 Aman üzerini çok örtmetin sakın. Birkaç gün böyle düşer çıkar ateşi. 3 gün sonra hala geçmediyse tekrar muhakkak götürün doktora
Badem 350335 calpol dolven dönüşümlü verin çok işe yariyor. Ilık duş aldırın sık sık, sadece bezle bırakın. Banyo sonrası hemen havluya satmayın suyu vücudu emsin biraz, ben öyle yapıyorum bugün bizde ateşle uğraşıyoruz
350335 Badem ates cok zormus durduk yere oldu bianda domtor covidden bile şüphelendi test bile yapıldı
aleyyy 350335 çoğu şeyi yapmışsınız Allah şifa versin inşallah umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur
Badem 350335 benimki aşıdan dolayı böyle. Gerçekten çok zor, tam diyorum düzeldi bi saat geçmeden yine çıkıyor. Mahvolduk bugün bende kızımda. Sizin sebebi neymiş belli oldu mu