Smbuyuk Minikkizimm bize rapor çıkaracağını söyledi bakalım yarın bi deneyeceğiz inşallah kilo alımı normale döner bakalım deneyelim🙂
ilkbahar2334 GiybetReis bebeğiniz 40 günlükken ve somrasında nekadar mama verdiniz? Bende mama takviyesi yapıyorum sütüm az olduğu için bebeğimde zayıf görünüyor kilo alsın istyorum biraz.
Minikkizimm ilkbahar2334 benim bebegim hic emmedi hep mama ile gittik biz. Mama.hep kilo aldirir dediler ama bizde aldirmadi suan 7 bucuk aylik 90 cc zor iciyor
Minikkizimm ilkbahar2334 bebeginizin icebildigi miktarda verin doyunca zaten bi sekilde istemedigini belli ediyorlar fazla gelirse verdigin fazlasinida cikartir zaten ona gore bakip ne kadar kabul ediyorsa okadar verirsin
GiybetReis ilkbahar2334 benim sütüm yoktu hep mama verdim. Yanlış hatırlamıyorsam 45cc içiyordu o dönem.
Prensannesiiiii Minikkizimm merhaba mama ixin rapor nasıl çıkartılıyor acaba birde özel hastanede rapor verebliyor mu neye göre veriyor doktorlar
Minikkizimm Prensannesiiiii biz özele gidiyorduk aylik kilo alimi cok az ve kilosuda az oldugu icin cikartmisti bize
Prensannesiiiii Minikkizimm anladım trşekkr ederm bakalm bzde özele gidiyoruz da acaba özel vereblyr mu merk ettm teşekkrler🙏🏻
Minikkizimm Esendemir alinabiliyor sanirim eczaciya bi sorup bilgi alabilirsiniz. Yanlis bilmiyorsam 200 ml. 12,5 13 tl arasi bisey
Minikkizimm Prensannesiiiii veriyor doktorunuza danisin onlar uygun gorduklerinde cikartiyor zaten rapor