Sweetdream Kızlar diş sorunumuz başladı allhını seven yardım etsin ne yapmalıyım çok huysuz😩Ayrıca ne zaman çıkar? ve ishal olması normal mi?😩
Tuba Sweetdream Bazıları diş çıkarma döneminde ishal olabiliyor, ben oğullarım da yaşamadım. Osanit diş topu ve kehribar kolyesini önerebilirim 👍🏼
Cacaa Sweetdream biz de 3. Ayımıza daha yeni girecez aynı olayla karşı karşıyayız🤷🏻♀️ Bende burda bekleyeyim çaresiz.
Sweetdream mltmkrkl canım önce emziğini çıkarıp arka dişine doğru götürüp kemiriyodu dedim herhalde farkında olmadan yapıyor ama bi yandan da acaba diş olabilir mi diye hep aklımdaydı zaten daha sonra parmağıyla yapmaya başladı ve bizim elimizi ısırmaya doğru geldi iş. Sonra huzursuzluğu başladı gündüz uyuyan çocuk çığlık kıyamet oldu en son artık kulağına vuruyodu acıdan ishali en başından beri vardı zaten bide diş etleri daha beyazlaşıp kabardı
mert2021 Cacaa bende o aydan beri çekiyorum aşırı salya huzursuzluk eller ağızda hep bi ısırma eğilimi. Şuan 5 buçuk aylık ama doktor diş olmadığını söyledi 8 ayın sonuna doğru çıkarmış 🤷🏻♀️
Melisa59 Sweetdream atak döneminde olabilirsiniz .salya akitiyorsa diş değildir tükürük bezleri çalışmaya başladı bu ayda diş tomurcuklari yeni yeni cikmayabaslar ondan huzursuzdur diş çıkması 6 ci ayı bulur
Sweetdream Melisa59 canım baya bizi ısırıyo ya kulağına fln vuruyor bide bugün tetagil kullanmaya başladım rahatladı resmen
Grlnl Sweetdream diş sorunu olduğunu nerden anladınız? Benim bebeğim 3. Ayını bitirdi. Sürekli elleri ağzında hırsla ısırmaya yalamaya çalışıyor salyala aldı başını gidiyor 😂 bende bi şüphelendim acaba erken mi çıkacak diye 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Sweetdream Grlnl canım ellerini keşfediyorda olabilir. Her şeyi ısırıyodu bizimki emziğini bile bide uyku düzeni bozuldu aşırı huzursuz oldu kulağına vuruyordu ishal oldu bizim ellerimizi baya sert ısırıyodu ateşi çıkmadı ama vücut ısısı da baya arttı. Zaten diş çıkaran çocuk emin ol kendini belli eder çok huysuzlaşıyolar
Cacaa mert2021 bizde de eller sürekli ağızda sürekli bişeyleri emmek ya da ısırmak istiyor, başta ben anlamamıştım ama doktor diş çıkarma olayına girdi dedi, tabi bu süreç uzun sürebilir hemen çıkarmaz demişti🤷🏻♀️
mltmkrkl Sweetdream benimkisi de biberonu sağ tarafına alıp orada çigniyo bikaç gündür bende acaba kaşınıyor mu diye şüphelendim de o yüzden sordum canım
U_bas Sweetdream ah ahh Allahım yardımcı olsun kuzum. Eline soğuk birseyler verebilirsin havuç, pırasa vs o da rahatlatır bebişi 😊
U_bas Dtbrc yok hayır canım günlük d3 vermeniz gerekiyor ya ayni şekilde veriyorsunuz yani her gün içirin atlamayın çünkü d3 kemiklerle ilgili dişte ayni şekilde. Ben çok dikkat ettim ve çok şükür haberimiz bile olmadı çıkarırken. Birde diş jelleri var canım onu da sürüyorsunuz
hulyaaa-123 Sweetdream valla bizde 4. Aydan beri hep diş sandık ama 8 aylık olduk hala yok ama hep huysuzluğa devam ☺️
Gamzeli Sweetdream Tetagil dis granulu surebilirsiniz. Bir de ici sulu dis kasiyicilarini buzdolabina koyup azcik soguyunca eline verebilirsiniz benim kizim da dort aylik cikartmisti