Aliemirinannesi_ bebekten bebeğe değişir bu durum ben kendi yöntemimi anlatayım.Kızım memeye yapışık dursa ses etmez öyle düşkün ki haliyle uykuyu da memede hallediyordu.Önceleri sorun etmedim hatta hoşuma gitti ama büyüdükçe memeden ayrılmak istemedi sabaha kadar ağzında dursun istedi.Çok yıprandım.Önce uyku rutini oluşturdum.Ilık duş, ardından masaj(bebeğim çok hareketli bunu hafif şarkı mırıldanarak yaptım),uykudan 40-45 dk öncr başka bir odada emzirme, sonra odasına geçip perdeleri kapatıyoruz gündüz bile olsa, odadaki her şeye bay bay yapıyoruz tek tek kitap okuyoruz.Trendyoldan kitap aldım uyku öncesi öyküler diye.Okurken sıkılırsa kendim uyduruyorum.Ama hep cümlelerimde uyku zamanı geçiyor.Sonra sarılıyoruz hadi annecim dön arkanı diyorum biraz yatağın içinde dönüyor deli dana gibi😂Sonra uyuyor.Ama hep böyle olmadı tabi.İlk gün fena değildi 2.gün ağladı meme istedi bende hep aynı şeyi söyledim meme uyumuş annecim uykusu gelmiş dedim o bağlantıyı kestim ama ses tonumu hiç yükseltmedim hep sarıldım başını okşadım.Uyku arkadaşı istemedi bende ısrar etmedim.Bu şekilde yaptım keşke daha önce yapsaydım dedim.Gün içinde emzirmeyi ve bol bol sarılmayı unutmayın kızım uykusunu aldığı için gerçekten çok mutlu
@Asyanesrin sizin sorunuzu şimdi gördüm.Bir haftada alıştı sadece 2.gün ağladı sonrasında o mutlu ben mutlu🌸