ozgesahiiin Birdunyabircennetannesi gunlerce kaka yapmaz tabi bu anne sutu ile besleniyorsa bezini cis ile doldurmaz en az 4 5 tane cisli bezi olmali 1 gunde
MeryeminAnnsi Birdunyabircennetannesi aglar cocuk ac olsa bi de gunde 5 cisli bez almalisin. Kakayla alakasi yok gunde 5 kerede normal 10 gunde bi yapmasi da anne sutu alan bebek icin
Birdunyabircennetannesi ozgesahiiin Ama mama takviyesi de yapıyorum çiş ondan yapıyor olabilir o yüzden bilemiyorum
Birdunyabircennetannesi araskuzumm0918 Gaz sıkıntısı ve reflüyü var memeyi bırakıyor ağlamaya başlıyor baya krize giriyor mama takviyesi yapıyorum mama verince içiyor ve sakinleşiyor
araskuzumm0918 Birdunyabircennetannesi demekki doymuyor annesi mamayla tam doyuyordur mama meme devam deneye deneye anlarsınız zaten
Birdunyabircennetannesi araskuzumm0918 Ama sütüm var yani onu hissediyorum neden doymuyor olabilir ki mama istiyor devamlı 🤷♀️
Birdunyabircennetannesi MeryeminAnnsi Mama takviyesi de veriyorum ondan mı çiş yapıyor yoksa sütten mi anlayamıyorum
Birbebekkkbircicek Birdunyabircennetannesi kaç günlüksünüz sıkınca sütler geliyor mu benim çok az geliyor mama veriyoruö
Birdunyabircennetannesi Birbebekkkbircicek Geliyor sütüm var çok şükür ama mama istiyor 🤷♀️ 35 günlük