NorthLight melike_zynp anne sütü alıyorsa zaten 6 aylık olana kadar su vermenize gerek yok, mama alıyorsa da mamadan sonra bi çay kaşığı ile verebilirsiniz, ben damlalikla veriyordum, enjektör şırınganin ignesini çıkarıp da kullanabilrisiniz
Gedik-20h melike_zynp ben minik suluk gibi bişey aldım Eğitici suluk diye geçiyor eczane de çok memnunum su içiyor artık 5aylik hava sıcak su içirmek lazım 👍🏻💕
Minigimm2020 melike_zynp benimkide oyleydi kaşıkla bardakla veriyodum zorla gttigi kadar gdiyodu nasil olduysa 8 aylikken biberona alıştı iciyo artik
Ballipankek melike_zynp benim kizim mamayla beslendi hep ben 6. Aya kadar su vermedim kendide almadi doktor su an için cok gerekli degil zorlama dedi ama kışındi şuan yaz havalar sicak sen cay kasigiyla falan bi kac kere ver canm
Sleepwalker NorthLight Bu sıcaklarda anne sütünün içindeki su yetmiyor malesef terliyorsa bebeginize su verin diyor doktorlar vücuttaki su kaybını dengelemek için
Derya_mihra Ben biberonla veriyorum yarısını içiyor yarısını döküyor ama olsun 🤦🏻♀️ Kaşıkla verebilirsin merak edip içer o zaman.
Nurcannn melike_zynp çok içmesine gerek yok az da olsa hergün ver havalar sıcak gidiyor doktor mutlaka ver dedi anne sütü veriyorum yinede su veriyorum benm oğlumda içmiyor ama biberonu tutuyorum azcık damlasa bile yetiyor napım benm oplum da 5 aylık