Gazel Merhaba bebeğim 21 günlük ve kilo almıyor 3 kilo doğdu hala 3 kilo . Mememi emiyor ama 3 dk tutup sonra uyuyor emerken . Uyandırıp tekrar veriyorum . Sizce o yağlı süte ulaşıyormudur. Yada yağlı süte ulaşması için ne yapmalıyım
Minikuzu Gazel ilk başta biraz sağabilirsiniz ama ilk aydan kilo almıyorsa doktora danışmanız daha iyi olacaktır
Mira61 Gazel benim oğlumda doğduğu kilonun altına düştü sarılık başladı doktora götürün kontrol etsinler
Bebegimm1 Gazel sarilik var mi 1 ay hic kilo almamis doktora goturdunuz mu ne dedi azda olsa kilo alirdi bence doktora danisin mutlaka
Nagisarslan Canım bi göğsünden emzir iyice o göğsün boşaldıgını hissedince diğer göğsüne geç onu emsin sonra bebişin tekrar acıkınca yine son verdiğin göğsünden başla yağlı süte o zaman geçiyormuş bebek ben öyle toparladım.
Nagisarslan Gazel evet. Benim göğsüm sertleşmiyor ama emdigini de hissediyorum daha da yumuşak oluyor
Ruzgo35 Hic kilo almamasi normal degil canim oglum kuvezden 2kilo 170 gramla cikti 3gun sonra gitim tekrar doktora 2350 olmustu yani azda olsa almasi gerekir