ikizlerinannesi2985 BesteHilal ay ikizlerime aldım zerre etkisi olmadı, sadece salyaları kesildi o kadar. huysuzluk vs herşey aynen devam😀 ben de çıkarttım boyunlarından havalar sıcak diye😬
Evrim1906 BesteHilal ben aldım çok memnun kaldım ne ateş ne de huysuzluk oldu diş çıkarırken salya akmasını azalttı
Kinder-surprise ikizlerinannesi2985 15 günde 1 kere ilik suyun altina tutup 2..3 ayda 1 kerede gece toprağa koymanız lazım kolyeyi yaptiniz mi ??
Hunili BesteHilal inşallah🙏🏻 Benim dişim kırıktı ağrı yapmaya başlayınca ben üzerimde taşıdım bana bile iyi geldi düşünün kırık dişin ağrısını dindirdi. Belki de psikolojiktir bilmiyorum ama ne olursa olsun işe yaradı 😂🙈
ikizlerinannesi2985 Kinder-surprise her hafta ılık suyun altında yıkadım. 2 ay kadar kullandım etkisi olmayınca çıkarttım. etki etse 2 ayda ederdi heralde. çünkü salyası 2 günde şak diye kesildi
Kinder-surprise Ben kehribar ve kuvesr taşı aldım ikisi bi arada ve çok şık ama hagla kullanamadım bebegim 4 aylik sürekli uyuduğu icin rahatsiz edio