Deletedmom47 NurDemir 95 felan olması lazım Google yazdım sana ışınını bulup atmak için 55 tl felan n11 bu kaç site satışa sunmuş şaşırdım .Renkleri çok güzel ya birde 💕💕💕
essea Benim kızım için de bir sürü para verdim emzik aldım . 4,5aylıkken wee damaklıyı tuttu . Hala aventi emmez 😁
Minigiminannesi NurDemir canım ben de ikili Avent almıştım birini kullandım diğer öyle duruyor istersen yarı fiyatına verebilirim bende Ankara mamaktayım
NurDemir @ceydaliece teşekkür ederim 💕😍birçok kişinin benzer dertlerden muzdarip olduğunu düşünüyorum.herşeyin iyisi olsun derken haliyle zor yetişiliyor.
ceydaliece NurDemir aynen öyle canım o kadar çok masraf yapıyoruz ki böyle ufak şeylerden kıssak en azından daha iyi olur 🥰🥰🥰
NurR NurDemir aventin saydığınız emzikleri damaksız bebekler damaklı emzikleri daha kolay alıyor damaklı olanları almadıysa bunları alması zor diye düşünüyorum mamajo wee gibi markalar daha rahat denemediyseniz eğer hem ekonomikte
Durununannesi11 NurDemir migrosta gecen indirim vardı ben avent kullanmadığım halde 6 18 aylık aldım denemek için 2 ay sonrasına yatırım yaptım yarı fiyatınaydı bütün avwnt ürünleri bi bakın isterseniz