Anne03 Hayırlı akşamlar arkadaşlar kızım 15 aylık bay bay gel gel alkıs yapar kimi neyi sorarsam billir ama öpücük cirkin ol dedim mi yapmaz sizce normal mi sürekli kaynanamgil arar öpücük at sunu yap bunu yap der sinirimi bozar
minikmerinos Anne03 bırakın öpücük atmasın zaten ben öyle hareketi sevmem şahsen olur olmaz herkese yapar bı zamanda herşeyi düşünmek zorundayız
antropologanne Anne03 Buda zaten pilli bebekti her denileni yapsın. Uyuz oluyorum şöyle aile fertlerine. Iki dk aramamızıda burnumuzdan getiriyorlar. Gayet normal. Canı yapmak istemiyodur yapmıyodur. Hic bosuna kalbinize vesveseyi sokmayın.
Lidya-t Her bebek yapmak zorunda değilki israrcı olununca hiç yapmıyorlar bizimki de çoğu zaman yapmaz
Anne03 antropologanne aynen aynen yürümez neden yürümüyor konusmaz neden konusuyor herseye bi burun sokma
minikmerinos Mamaqueen evet haklısınız da valla bu rezil dünyada keşke abartan ben olsam. Kızını babadan oğlunu anadan kardeşi kardeşden yeğeni amcadan koruyamayan rezil bir dünyada yaşıyoruz ama yinede abartan ben olayım razıyım kusura bakmayın.