Dilara412 Kızlar ben ev hanımı dışında bir şeyler yapmak istiyorum kendime bir butik açmak istiyorum önce online üzerinden ilerlemek istiyorum bilgisi olan veya bu işi yapan aranızda var mı bilgilerinizi benimle paylaşır mısnız
Bunedunyakardesim Dilara412 biz yeni actik esim ile bence bana sorarsaniz bulasmayin derim ürünlerin çoğu elimizde kaldi kislik bir suru ürün var umudumuz bi dahaki kışa ya da pazara çıkıp elden cikarmak… Geçen ay trendyola girdik sirket acip orda 3 5 bisey sattik ve suan yine duruldu bir sürü butik var sayısız bence girmeyin derim başka şeylere yönelin
NNF19 Dilara412 herkes artık internet üzerinden satış yaptığı için milyonlarca sayfadan farklı ve büyük olmanız gerekiyor ki satasınız yoksa cevremde cogu insan girip, anında çıktı
Dilara412 Bunedunyakardesim oysaki ınsgtamdan üzerinden insanla nasıl satış yapıyor sizin niye böyle oldu ki nerden başladınız peki
Bunedunyakardesim Dilara412 biz direk instagram uzerinden basladik alanlarda genelde eş dost oldu 😁 sonra sirket açıp trendyola gecmeye karar verdik allahtan cok kaybimiz olmadi esim arkadasi ile ortak oldu sizinde boyle bir niyetiniz varsa ortak baslamanizi tavsiye ederim daha az kayip oluyor