Fatmanaz Fatmahumagok oy daha ne olsun domatesli bulgur pilavı yap simit aşı yap bol sütüm olur canım
Fatmahumagok Fatmanaz deniyorum canim incir kaynatıp suyunu içiyorum susam yiyorum çörek otu bol yeşillik ne duyarsam uyguluyorum bir umut😊😊
Fatmahumagok TugbaYahya öyle malesef kimse dilini geri çekmiyor lohusalık annelik piskolojisinden malesef anlayan yok sizde takmayın zayıf olsun ama sağlıklı olsun inşallah 😊😊
Fatmanaz Fatmahumagok o zaman sütüm yok diye düşünme kendisi olsun canım hiç takma bide sağadabilirsin o uyurken bak
1850 Fatmahumagok ne guzel maşallah. Bızede mendıl ve önlük dayanmıyor kusmaktan. reflüsü var. Kılo alımı iyiyse bezınıde duzenlı ıslatıyorsa korkmayın doyuyordur
Fatmahumagok 1850 çok şükür prematüre olmasına rağmen yaşıtlarını yakaladı günlük idrar yapımı da iyi 2 hafta oldu ama meme ağırlıklı besleneli etkisi olur mu bilmiyorum kilosuna bu ay bakacaz bakalım 😊bebisiniz de düzelir inşallah 🙏
Fatmahumagok Gulzar Anne olunca hele ki ilk bebek olunca çocuk hapşırsa kendimize dert ediyoruz malesef 😊😊