AloveS Merhabalar 6,5 aylık bebeğim ayakta tutmaya çalışıyorum bir türlü ağırlığını ayaklarına vermiyor 2 saniye durup kıvrılıyor. Poposunu dışarı atıyor ne yapmam lazım normalde dik durup adımlamasada ağırlığını taşıması gerekmez mi
Pelin05 AloveS bebek ne zaman desteksiz oturursa o zaman ayakta tutun. Böyle yaptıkça bebeğin omuriliğine zarar veriyorsunuz bırakın geç bassın geç yürüsün
[silindi] AloveS canm bazen istemedikleri için yapmıyolar benmkide 6.5 aylık asla yüz üsttü durmuyo 10 saniye duruyo sonra başlıyo bağırmaya. Ayakta durdurulmak istiyo oturmak istiyo. Bende sırt kasları kolları güçlensin diye yüzüstükoyuyorum ama adam inat resmen asla istemiyo😄
ikikizannesi AloveS canim normal 2 kizim var buyuk olan kizim daha 40li bebekken dikiliyoddu guclu bi sekilde kucugum 4 aylik dedgn gbi tasiyamiyor hemn dizleri kiriliyor
AloveS Cemre yani kendi başına değil desteğimizlede duramıyor hemen kırılıyor dizleri ağırlığını kaldıramıyor
elo Canım kasaptan ilik al kaynat ilikli kemik suyundan corbalar yap kısa sürede basar Allah'ın izniyle
Pelin05 AloveS anca basar canım kimi çocuklar tembel oluyor basmak istemiyor keyiflerine kalmış birazda 😂
AloveS Aycanada evet oturuyor ama 15 20 saniye sonra yana doğru yıkılıyo bende ona üzülüyorum bacaklarının üzerine kaldırıyorum sanki güçlü değil kendini taşıyamıyo ve dizlerini kırıyo
Aycanada AloveS henuz hazir olmayabilir peki emekleme yada bunun icin cabasi falan varmi donme bunlari yapiyormu