kaymakliekmekkadayifi Kizlar bebegim 4 ay 9 günlük fakat gun icinde sabah 8 civari uyaniyor sonrasinda aksam uykusuna gecene kadar 2 defa ya uyuyor ya uyumuyor oda 15 20 uyuyup uyaniyor. Bu sekilde cok bitkin düşüyor. Boyle olan var mi acaba ?
homosapiens kaymakliekmekkadayifi 4 uyku yapması lazım ve uyanıklık süresi 1,5 - 2 saat olması gerek bu şekilde uyutmayı denediniz
[silindi] kaymakliekmekkadayifi Bizimkide öyleydi 4. Aya giricez belirli saattlerde uyutmayı deneye deneye o saatlerde uyumaya başladı.
kaymakliekmekkadayifi homosapiens tabiki denedim mumkunaati yok uyumuyor. Gece uykusu cok sukur guzel 9 9 bucuk dedin mi uyuyor gecede 1 ve ya 2 kere kalkiyor sabahta 8 de . Normalde 1 hfta oncesine kadar. Dediginiz gibi yapiyorduk sabah uyandiktan sonra 1 1.5 saat uyanik kalip uyuyordu simdi yapamiyorum
kaymakliekmekkadayifi [silindi] yaa olabilir izmirdeyiz evin sicakligi 33 un altina inmiyor ama nolcak böyle uykusuz uykusuz
[silindi] Benim bebeğim uyku eğitimli,sıcaklarda çok zorlandım.sıcaktan uyuyamıyordu.her uyku öncesi duş aldırın.gündüzler de dahil.benim kızım 6 aylık mecburen vantilatörle uyuyor.Allahtan öle çarpma falan olmadı.ama zor,sıcaklar çok fena.