2_melekannesi Kızım 4 yaşında bugün sabah ishal ile uyandık nedenini bilmiyorum sıcaktan mı adanada yaşıyoruz ve aşırı sıcak çok terliyor kızım elimden geldikçe her gün banyo ettirmeye çalışıyorum 4 aylık bebeğim de var patates haşladım inşallah iyi gelir başka tavsiyesi olanlar yazabilir mi lütfen geçmezse doktora götürecem
Altunayin_annesi 2_melekannesi haslanmis yumurtaya nane kurusu dokup yedirin aninda keser, muz da iyi gelir terleyip usutunce oluyor bazen hemen gecer Insallah
2_melekannesi Mlke301020 su gün boyu vermeye çalışıyorum hep ama yoğurt hiç ağzına almıyor 2 yaşından beri
2_melekannesi Farklı birşey de yemedi zaten çok iştahlı değil seçici yemek konusunda malesef yoğurt asla yemiyor iyi geliyor ama hiç bir türlü yemiyor yoğurdu ayran yapsam bile içmiyor patates dışında ne verebilirim
Kizimmmmm 2_melekannesi direkt tutarken boğazına takılabilir. Suyla verebilirsiniz. Ama bir araştırın çocuklara limon tuzu verilir mi. Yetişkinlerde birebir etkili çünkü.
2_melekannesi Altunayin_annesi çok teşekkür ederim hepinize deniyecrm inşallah bir an önce geçer korkuyorum ishal olunca sıvı kaybı oluyor bebeğim küçük hastaneye gitmek zor olur hastalınınca kendimi kötü hissediyorum onlara yetemiyor muyum hissi oluyor😣
2_melekannesi Kizimmmmm tesekkür ederim araştırayım bir limonlu maden suyu yazıyor da limon tozunu göremedim
2_melekannesi Busranne28 şu an ocağa koydum pişiyor sabah erken uyandığı için şu an yatıyor uyansın verecem inşallah
2_melekannesi Busranne28 tesekkür ederim çok şükür atlattık sağolun bir çok şeyi denedim bugün iyi oldu
Esraa- Patates püresi, pirinç lapası, elma - muz boş bol su.. Enterolife probiyotik diye takviye gıdası var. Verdikten 1 saat sonra kesiyor ishali. Zaten ilaç değil takviye gıdası. Herkes kullanabilir.