Selindoruk Merhaba herkese,oğlum 3aylık kafası cok sıcak ama vucüt ısısı normal.yaklasık 5-6 saattir böyle.nedeni nedir acaba başına gelen warmı?
AlyaDeniz Selindoruk benim kızımda başı cok sıcak ateşi var mı diye bakıyorum ama yok olabiliyormuş sanırım öyle
Poncique Selindoruk erkeklerin kafası daha sıcak oluyormuş. Benm oğlumun da genelde öyledir hatta sadece kafası terliyor bazen 😁 ama son dönemde olan birşeyse doktora sorsanız daha iyi olur
Esma34 Selindoruk çok yüksek değilmiş. Benim oğlumun 37.5 olduğu zaman olmuştu tabi doktora koştuk hemen ama bebeklerin kafası vucuduna göre daha sıcak olabilir demişti.
Deletedmom_15 Selindoruk bebeklerde beyin gelişimi olduğu İçin kafa, vücuda göre daha sıcak olur, bu yüzden ateşi genelde baştan ölçmeyiz demişti Dr
DamlAyaz Selindoruk benim oglumun disleri kabardigi zaman oyle olur. 3,5aylikken cimartti ilk disinide parnaginizla dislerini kontrol edin bakalim
MetehanSevda Selindoruk bence onemli bisey degil benim bebegimde oyle sirf bu yuzden bere takamiyorum hic kafasi isilik oluyo yoksa emerken falanda alnı hep boncuk boncuk terliyo yanaklarina bakiyorum soguk yani bence dogal
duriskonunannesi Selindoruk benımde kızım 3 aylıkken kontrolünde göztepe eğitim araştırma hastanesinde iyi bir dr a sormuştum. Herhangi bir anlamı olmadığını söyledi..
Tugba87 Selindoruk aynı şekilde birden kafasının çok sıcak olduğunu farkettim yastığı ıslatacak şekilde terliyordu dra sordum normal dedi sonra bir baktım dişi Patlamış 3 ay 21 Günlüktü .. sonra geçmişti şimdi yine başladı bence de diş kabardığı zaman oluyor bizde
Sshhhh Benimde 3ay 9 günlük erkek bebek doğduğundan beri kafası sıcak önceleri korkuyordum hemen ateşini ölçüyordum ama alnına dudağımı koyuyorum ısısı normal bitek kafasının arkası hep sıcacık