Duuyguum 20 aylık oğlum fıs fıs yerinden emdi yuttu kızlar iki üç yudum kadar ne yapmayalım başına gelen var mı
Lagertha Duuyguum direk çocuk acile götür su falan da verme cam sil diğerleri gibi çok fazla ağartıcı içermiyor inşallah bişey olmaz çok geçmiş olsun
elmaliturtam ays3nur ya Allah aşkına sağlık konusunda bilip bilmeden akıl vermeyin. Doktorlar bas bas bağırıyor asla kusturmayın yoğurt ayran falan vermeyin diye. Tek yapılacak içtiği cam Silin kabı ile acile gitmek.
Ogulcan Duuyguum canım doktor a gitmek için bekleme bile öyle olsa ilk yardım eğitiminde yoğurt yedirin geçer derlerdi ve lütfen deterjanlarınızı kilitleyin Allah korusun çamaşır suyu yada başka birşey içebilirdi
Duuyguum Ogulcan goturdum canim eger belirttigim miktardan fazlaysa sorun olur dedi dr ama uc bes yudumdan sorun olmaz dedi ama camsilin bilmem ne asidi düşükmüş diger deterjanlar da ayni durum olamayabilir dedi
emotion1234 Duuyguum aynısı başıma geldi az önce oğlunuz iyi değil mi bizimki hastaydı burnuna sprey sıktım kustu bayağı bi şey olur mu acaba ben kusturmadım