Hipatya 2 ay 23 günlük kızım var öğlenden beri ateşi 35.3 ile 35.7 arası seyrediyo dünde 37.5 ti düşürdüm ateşinini şimdi göğsü bacakları kolları soğuk bu bir sorun mu tıkandım kaldım akıl verin lütfen?
zynn Hipatya herkes yanlış anlamış bence siz bugünkü durumu soruyorsunuz. Yani ortalama vücut ısısı 36-36.5 tir. Ama göğsü ve sırtı soğuksa üşüyordur
Hipatya mihrosum yanlış anladınız galiba ateş düşürücü vermedim bebeğimin bugün vucudu soğuk demek istiyorum göğsü soğuk kolları bacakları çokca soğuk 35.3 çıkıyo derecede
Ebrulideniz Esra4646 geçen doktoruma sordum 37.5 tan sonra ateş düşürücü verin demişti ama bn sormadan önce 37 deyken felan vermiştim. Ilık duş ve soğuk bez uygulamayı tavsiye ediyorlar
Hipatya bikerem dün hastaneye götürdüm 3 aydan küçük bebekler için 37.5 ciddi bir ateştir dedi doktor sınırda 38 dedi ben yaptığım uygulamaları anlattım yine de bir daha 37 den sonra getirin hastaneye bebeği bekletmeyin dedi
mihrosum 38 derece olsa dahi ustunude ince bir zıbın varken oda 22 ile 24nderece olmalı. Eger bu durumda hala 38mse o zaman verebilirsınız. Ates yokken vermıssınız
Hipatya Yesillimon çocuğun ateşi yok evet ama soğuk bebeğim normal mi diye soruyorum göğsü kolları bacakları baya soğuk yani
aybukekara_06 35 derece ateş gayet normal 37nin üstüne çıktığı zaman sıkıntı,o durumda da calpol veriyorum ben canım
Hipatya Ebrulideniz ben dün bebeğim 37.5 Ken verdim çok az yarım saat sonra düşmeyince yıkadım normale dönmüştü ama bugün de bebeğim bana çok soğuk geliyo 35.3 normal mi yani
Hipatya Yesillimon Karabük’te yaşıyorum hava 31 derece üstünde uzun kollu bacağında da uzun pijama var aslında sabah şort tşört vardı baktım hafif soğuk giydirdim kızımı
Swtlna Yüksek ateş nasıl sorunsa düşük ateş de sorun, devam ederse doktora gidin kan tahlili isteyecektir
Hbbknk Benim mersinde yaşıyorum klima kullanıyorum odanın 27 derece olması gerekiyo sabit ve bebeğimin ateşini sürekli takip ediyorum sizin söylediğiniz değerlerde normal yani
Hipatya zynn ben mi anlatamadım arkadaşlar mı anlamadı beni çözemedim aynen dediğiniz gibi bebeğimin ateşi bugün düşük
Hbbknk zynn normal oda sıcaklığı evet o şekilde olması söyleniyor klima kullanımda klima 27 sabitlememi söyledi doktorum 22-24 derecede buzhaneye dönüyor çünkü☺️
Swtlna Hipatya Biz de yaşıyoruz onu kansızlığı var çünkü. Takip edin ateşini mutlaka tehlikeli olabilir demişti bize doktoru