ZehraNur3 Anneyeni Benim 3 yaşındaki oğlum öyle yapıyor,yüz üstü uzanip ileri geri yapıyor,vazgeçiremiyoruz🤦♀️
Kubra5657 Anneyeni Hatice kübra tongarın çocuklarda mastürbatif hareketler diye bir videosu var yani bir kaç tane var dinlemenizi tavsiye ederim orda bir sırt masajı söylüyor bizde yaşadık oglumda çok şükür bunu yapa yapa masajı unuttu ara sıra yelteniyor bazen ama hemen kafasını dagıtıyorum unuttu valla
semaahmet Deletedmom4444 işte ozmanlar eşim ana kuzusuydu direk döverdi bide çalışıyordum mecburdum kızımla hiç ilgilenemedim ondan fırsat doğdu ama oğlumda aynısını yapmadı çünkü oğlum kimsede durmuyo ben tek başıma baktım gördüğüm zmana ağzına ediyorum üstüne sapikmisn diye bağırıyorum benim annem bakti bana bı kere almadı o senin çocuğun dedi bidet sen aç dedi altını ama ne zmana arkamı dönsem altını aciyo oynuyo bende yanlız bırakmadı dışarı dahil götürdüm evde tek kaldi
BiricikAilem Anneyeni Anladım evet ebeveynler için de gerçekten zor bir durum, umarım unutur bir an önce. Tabi bebek bizim gibi cinsellik bilmiyor, ne yaptığının da farkında değil kızmak çözümsüz tek diyebileceğim olabildiğince erken unutması.
MeryeminAnnsi Anneyeni yalniz siz boyle yaptikca yapar Bir de psikolojik de olabilir bisi yasamis olabilir çocuk dunyasinda onu uzucek
BiricikAilem semaahmet Ya ne demek kızınızın cinsel organıyla oynamak! Sapık resmen sapık! Çocuğumun yanına yaklaşamaz herhangi biri öyle bir şeye yeltense.
semaahmet BiricikAilem yaklastirimiyomki hatta oğlumda kızımda sevmiyor onu hiç telde bile cevap vermiyo kızım oğlum desem baş bas agliyo oyuzden uzak uzak takılıyor mis gibi vallahi nerede olursa olsun sapik diye bağıririm hiç affetmem
Zerinelif Anneyeni yanlış anlamayın lütfen merakımdan soruyorum benimde bebeğim kız bende çok tedirgin olduğum konulardan biri erkek çocuklardan duymuştum ama kızlarda ilk defa duyuyorum bebeğiniz kaç aylık ve nasıl yapıyor lütfen yanlış anlamayın
Zerinelif Anneyeni nasıl yani yıkandığı için mi oluyor ya şimdi yanlış anlamayın ama ben bebeğimi temizlemeye çok dikkat ediyorum kız çocuk sonuçta orasına çok pislik toplanıyor yıkıyorum siliyorum acaba yanlış mı yapıyorum kafam baya karıştı korktum şimdi var mı bir bilginz nasıl yapmakla ilgili ayy🤦🏻🤦🏻
BiricikAilem semaahmet İğrendim kaynananızdan gerçekten, ağzıma berbat laflar geliyor hepsini de hakediyor ama neyse. Aman gözünüzden ayırmayın o sapıktan uzak tutun. Eşiniz ne diyor annesine?
uzaydabiryolcu Anneyeni yakıştırmıyorum ifadesinden acilen kurtulmanızı ve bunun bir kişisel süreç olduğunu geçeceğini düşünerek hareket etmenizi öneriyorum eğer çok engellerseniz başka problemlerle Karşı katlıya kalabilirsiniz doktorunuz normal diyor ?? Ki çok normal bir süreç bu sizde bebektiniz unutmayın çocuğunuz bir birey engellemek yerine nasıl yönlendirmeler de bulunabilirim gibi araştırmalar yapmanız daha doğru olacaktır
Gulsahhazman semaahmet çocuklarda mahremiyet duygusu bebekken oluştuğu için alt değiştirmeyi bile sadece mümkünse anne yapması önerilirken bu nasıl bi kendini bilmezlik yaa Allah size sabır versin böyle düşüncesiz insanlardan nefret ediyorum
semaahmet Gulsahhazman kuzum kadın çok meraklı yahu 20 yaşındaki oğlunu yikariyirdu anadan doğma ki eltim boşadı bu yuzuden herşeye meraklı en son dedim senin önünde yapicam bak bakalım oğlun yapabiliyorum o derece delirtiyirdu sapik ya kocasizlik başına vurmuş diyorum kimseye inandirmadim
Tokgozss @Anneyeni çocuğunuz muhtemelen cinsel kimliğini tanıyor. Ama Haz duymanın dışında masturmasyon alışkanlığı kazanmaması lazım günde 1 2 kez her gün yapması bunlar onun İçin asla iyi değil tıbben. Bunla ilgili videolar var YouTube da mutlaka izleyin yardımcı olur. Olmazsa bir psikolojik danışandan destek alın önemli bi konu
Missfistik Anneyeni hiç yakıştıramıyorum derken🤣 bilinçlimi yapıyor bebek içgüdüsel bi durum. Okuun geliştirin kendinizi bebeğe eziyet etmeyin
Ruzgarnannesi Anneyeni merhaba nasıl basladi acaba benim oglum da 11 aylik altini her actigimda eli oraya gidiyo sadece elliyo kiziyorum yapma diyorum elini cekiyorum esim karisma diyo bu sekilde tepki verirsen daha cok yapar diyo
Gocicim Ruzgarnannesi benmde ozamanlar cok elliodu gecti ende bisi demedim sizde kizmayin bence uzun surmuo ama burda yazilan farkli bisi bence:/
Ruzgarnannesi Gocicim yok kizmiyorum hemen eline baska bisey veriyorum dikkatini cektigi icin ellledigini anliyorum tabi hemen dikkat dagitmak lazm