Badehandeyldz umutvarr kızımda gerek duymamıştım oğlumda emzirme amaçlı c minder aldım oturtacam bakalım işe yarar birşey mi
Srhtzlyh umutvarr memnun kalanlar vardır illaki ama ben almadım. Destekli oturmaya başladıktan sonra kısa sürede oturmayı öğreniyorlar minder alirsanda fiyatı yüksek olanlara gerek yok yani fazla kullanmazsın. Ben kızımı 4 aylıkken destekli oturtmaya başladım 5 ay 29 günlük yarım saat filan kendi kendine oturabiliyor. Yorulunca yıkılıyor canı ne tarafa isterse😂
Birkucukeylulmeselesi umutvarr canım bizim çok işimizi gördü 8. Ayında oturdu çünki kızım sen düşün aylarda destekli minder kullandık o olmasa sürekli bişeler le desteklemek zorunda kalacaktık ama ben sıfır almadım açıkçası dolap uygulamasından aldım 30₺ de sıfırları biliyorsun 90-100 civarı geldi hala yumuşatıcı kokuyordu gayet temiz ve hiçbir hasarı yoktu sorun etmem diyorsan bakabilirsin ben arkadaş ıma verdim geçici olarak
sevgisevgi Badehandeyldz kendime boyun yastigi yaptim 😁, gece uyurken bebisin sirtini destekliyorum, gunduz oyunlarimizda karnini destekliyorum , bebisi emzirme yastigi uzerinde sekilden sekile sokuyorum 🤣