Melekkerem hulyaaa-123 karpuz, kayısı, armut, şeftali, muz, kiraz, üzüm, kırmızı erik, avakado bunları verdim çekirdekli olanları ayıklayıp doğrayıp yediriyorum veya meyve emzigine koyuyorum.
OncedenGurme hulyaaa-123 11 aylık. Çilek harici tüm meyveleri denedim neredeyse. Ama hiç birisiyle arası yok malesef 🙄
turunculuanne hulyaaa-123 yediği tüm meyveleri seviyor. Çilek, kavun, incir ve üzüm dışındaki tüm bilindik meyveleri yedi ve yiyor ☺️
Dilos01 Kiraz hariç geri kalanı veriyorum kiraz bi kere verdim yutamamisti korktum bi daha vermedim ezmiyorum kesip doğrayıp yediriyorum yutuyor masallah yumuşak zaten genelde meyveler kiraz verilir mi bilmiyorum 1 kere verdim bisey olmamıştı boğazında kalınca bi daha vermedim zzten
turunculuanne Dilos01 kirazı da aynı şekilde küçük parçaya ayırıp verin. Ben çekirdeğini çıkarıp 2-3 parçaya bölüp veriyorum. Damağıyla ezip yiyor
Dilos01 turunculuanne teşekkür ederim cnm bende 2 ye bölmüştüm yarı yarıya bi daha oyle vereyim o zaman
turunculuanne hulyaaa-123 kavun henüz denemedik, 9 aylık olacak haftaya birkaç haftaya onu da deneriz inşallah