Turkan35 1 aylık kızım var ve emzik almıyor damaklı ve damaksız denedik almadı meme ucuna benzeyen emzik öneriniz var mı sizce alır mı
Nhlady Turkan35 Benim bebekde ayni herturlusunu denedim bugun doktor bibs onerdi birtek onu almamistim bugunde onu alicam bakalim
-Gizem- Turkan35 ben ebebekten baby plus damaksız 2li emzik almıştım tutmasa pahalı marka alacaktım ilk günden tuttu. Uyumadan önce ve memeden sonra verin ittirdikçe siz de zorlayın tutar inşallah
Eminelif20 Turkan35 şimdiye kadar almadıysa bi daha almaz bence. Alıştırma da hiç iyi birşey değil. Nuk almıştım kızıma ilk doğduğu gün verdim şimdi 8.ayı bitecek nasipse arada alıyor sadece.
Hellobaby2 Canım pes etme bırakma sürekli attıkça ağzına ver. Özellikle emdikten sonra memeyi çek hemen ağzına emzik ver
Turkan35 Turkan35 Gizem9565 önemli değil sadece alıştırmak çalışıyorum almazsa yapacak bişey yok tabi ki
Hellobaby2 Gizem9565 canım, benim işimi çok kolaylaştırdı. Çünkü bebeğim memede uyumak istiyor hep ağzımda olsun istiyor. Bende bebiş doyduktan sonra hemen emzik veriyorum uykuya öyle geçiyor
Missyloves Turkan35 oioi unun kaguçuk emzigi meme reddinin önüne geciyo bence denenmeli ve hiç bişey olmuyo 7 aydır en ufak aşınma olmadı iki taneyle idare ediyoruz 🙂
Kubrik5734 Turkan35 nukun emzikleri emsik kismi hem yumusak hemde kucuk diger 0-6 ay olam emzikler gbi buyuk degil rahat emiyorlar