Kbr0204 3 ay 10 günden sesleniyorum. Elleri keşfetmemi yoksa diş mi neredeyse tüm parmaklarını ağzına sokuyor. Bir süre sonra öğürüyor o kadar. Normal mi bu?? Emzik emiyor normalde emziğin kıyısından köşesinden parmağını sokuşturuyor 🤦🏻♀️
-Gizem- Kbr0204 3ay 17 gün bizimki direkt yumruğunu sokuyor ağzına. Dişlerinin kaşınmaya başladığını düşünüyorum sulu diş kaşıyıcı aldım tutup ağzına götürüyor o elinden kayınca yumruğa devam
noluyoya Kbr0204 benim bebeğim de 2 ay 10 günlük aynı şekilde ellerini sokuyo ama sanırım bizimki ellerini keşfediyo
Nesrincente Kbr0204 benim kı benı emrken bile elını sokmaya calısıyodu 🤣 basen yumurugunu sokmaya ugrasıyıdu normal canm ellerini falan kesfedıyılar
Gigyyy noluyoya bizimki de 2 ay 6 günlük bu ay elleri ,parmakları izleyip keşfetme ağzına alma donemiymis aynısını yapıyor 🙈bazen yana dönüp bileğini emiyor 😁😁😁eskiler olsa aç bu çocuk der 🤭🤭🤭
Luthien Bizim de aynı şekilde 2 ay 7 günlük doktorumuz diş yerleri kaşınmaya başladı artık ama dişleri daha çıkmaz dedi.
Nesrincente Kbr0204 emsın bosver ya nolcak meraktan hep 5 aylıgız hala emer ellını ama cok cok asırı degıl normal
Mlkrfk Kbr0204 40 günlük daha elleri ağzına yakın bulsun direk parmağını emmeye başlıyor cork cork hemen çekiyorum emzik kullanmıyorum o yüzden mi bilmiyorum