masalperisiii Selam kızlar 😚 Yazın rahatlıkla kullanabileceğim bi bebek arabası istiyorum. Elimizde var ama o biraz kışlık ve büyük 😬 Bu arada bebeğim erkek ve 6 ayın içindeyiz. Tavsiye edebileceğiniz, önerilerinizi alabilir miyim ? 🙏🏻
Deletedmom0099 masalperisiii onlineda bayadır yok ama mağazalarda var. ben cok memnunum https://www.e-bebek.com/baby-plus-baston-puset-p-byp-309bs/
runklii masalperisiii Pierre cardin capsule kullanıyorum çok memnunum. Vasıtaya binerden Çocuğum içindeyken kaldırıp indirebiliyorum. Hemen katlanıyor çekçekli valiz gibi sürükleyebilirsin peşinden.
masalperisiii Cloudsmom Çok pahalı bir şey istemiyorum açıkçası. Baktım şimdi de 3.000₺‘den başlıyor. Açıkçası bizim için bu kadar pahalı bir şeye gerek yok yine de önerin için teşekkür ederim 🙏🏻
Deletedmom0099 masalperisiii çok pratik ve hafif. 5. katta oturuyorum kızım kucağımdayken indirip açabiliyorjm tek başıma
masalperisiii runklii Ya evet inceledim şimdi çekçekli olması çok memnun etti beni bu da aklımda olsun 🤓
runklii masalperisiii ben çok araştırdım. Travel pusetten nefret ettiğim için acilen almak istedim. Eğer isterseniz kanz b go da da çekme kulpu var fakat o araba biraz dar. İlerleyen zamanlarda çocuğum İçin sorun olabileceğini düşündüm. Eğer çocuğunuz minyonsa o da güzel araba. Pierre cardin yeehoo kullanıyor kardeşim o memnun kaldığı İçin bende Pierre cardin aldım.