Balkiz20 Kizlar 3 ayda yapılan rota asisindan sonra ne gibi değişimler oldu bebisleriniz de özellikle kaka durumu nasıldı sanki ishal gibi kızım bundan kaynaklı mı başka bı şey mi acaba bilgisi olan yazabilir mi
Wanderlust Balkiz20 hic bir degisim olmadi bizde ama hemsirenize bir sorun isterseniz asinin oyle bir yan etkisi var mi yok mu diye
Kaganalis Balkiz20 ishal yan etki diye biloyorum. Takip edin . Bizdede oyle biseyler oldu sonra isler mukusa dondu. Smddide alerjiniz var diyorlar bilmiyorum. Ikinci dozu yaptırıp yaotirmamkta karasizim o yzuden
Balkiz20 Kaganalis bizim asi olalı bı hafta oldu ertesi gün ishal gibi oldu kakası bı gün sürdü geçti ama dünden beri yine ishal gibi kakası ve kaka rengi yeşile döndü anlam veremiyorum bende
Balkiz20 harley canım bizim doktor yaptı aşıyı özel de çok bı yan etkisi olmaz dedi şuan farklı bı yere tasindik buradaki doktor da diyor ki onla bağlantılı olabilir kafam karıştı benim de
Balkiz20 harley ayrıca geçenlerde de yazmıştım burda çiş sayısı azaldı ve çiş rengi pempemsi diye onunla mı alakalı bilemiyorum
Utkucan Balkiz20 çiş renginin pembe olması aşıyla değil bebeğin az sıvı almasıyla yetersiz beslenmesiyle ilgili
Balkiz20 Utkucan canım kilo durumunda bı skntisi yok diyor doktor hem aç olsa böyle olmaz diye düşünüyorum ağlar falan
Utkucan Balkiz20 Pembe olması ama bunun belirtisi veya enfeksiyon belirtisi yani ağlamaybilir bebek ama çiş rengi pembe ve tek seferlik değil başka doktora götür sen ne alakaymış kilosu sıkıntı değil falan
Balkiz20 Utkucan Ahhh canım yaa doktor altarnetif pek yok buraya yeni tayin olduk her imkan yok maalesef bu gittiğim özel doktor birde