Eskaci anladim canim eger ki tadimlarin hepsi bittiyse kahvaltida mesela ilk zamanlar ben ilk 1 ay hep şunu yaptim yumurta sarisi labne kendi yaptigim lor peyniri muz ve lorun peynir alti suyundan karistiripta bulamaç tarzinda yaptim biz 6 aylikken basladik cunku tam anlamiyla tadimlara 7.ci aydan itibarende kahvalti ara ogun aksam yemegi vermeye basladim ilk 1 ay bu sekilde kahvalti hazirladim kizima zaten birde benim kizim alerjik bi bebekti doktorumuz 10 gun deneyin yumurta sarisini cogaltarak demisti hergun cogalta cogalta verdim yumurta sarisini 8.ci aydan itibarende kati gida olarak hafif hafif vermeye basladim suan 9ay 21 gunluk hemen hemen herseyden veriyorum kahvaltisina salatalik labne peyniri suzme peynir lor peyniri falanda yediriyorum yaptigim seylerde ama ilk once cigneme refleksini iyicr kazanmasini bekledim 8 aydan sonra bulamaçi birakip baska seyler yapmaya basladim mesela bebek mucveri pankek bugun mesela havuclu kabakli kek yaptim yulafli havuclu karisim yapiyorum mesela 8.ci aydan sonra ceviz findik bademe baslatti doktorumuz bize onlardan koydum ara ara hala bulamaç yapiyorum onun icine atiyorum crviz findik bademi 3 gun kurali ile yaptim onlarida