merve0128 77Ozge77 ben de 3 kez yaşamıştım çok iyi anlıyorum sizi doktor 45 derecelik açıyla emzir ve biberon ile besle demişti bende hep öyle yaptım birdaha hiç olmadı çok şükür şuan 5 aylık
merve0128 77Ozge77 geçer Allah’ın izniyle sizde biraz başını kolunuzla kaldırarak emzirmeyi deneyin faydası olabilir
Buse60 77Ozge77 canım benim kızımda emerken hep genzine kaçırıyodu ama çok sukr düzeldi 7 aylık olduk 🧿
Belciminannesi 77Ozge77 benim kızımda öyle yapıyor bazen ben artık azar azar veriyorum biberonla bakıyorum çok hızlı içiyor ağzından çekiyorum yavaşça dinlensin diye öyle öyle bitiriyor mamayı
Omero21 77Ozge77 göğsünüzü emzirmeden biraz sağın sütünüz terbiye olana kadar. Biberon verirken kafası biraz yukarıda dursun tam yatar pozisyonda olmasın bir de çok açılmadan besleyin ki açlık hırsıyla çok çekmesin
Coala 77Ozge77 bizimde ilk zamanlar çok olurdu hatta şimdide ara ara oluyor ama takip ettiğim kadarıyla ya gazı varsa ya çok acıkmışsa oluyo
Archmomm 77Ozge77 benim kızımda aynı sekildeydi . İlk önden gelen sütüm çok fazla geliyor o da yutma hızını dengeleyemiyordu . Simdi 3 aylık olmak üzere yaklasık 1 aydır yok öyle bir sorunu. Hatta ben burnundan süt geldiğini biliyorum 🙏🏻