-erCansu- Kucukkuba patates,havuç,kabak,taze fasulye,yoğurt, bezelye, bal kabağı sonra bunları karıştırıp karışım yemek pişiriyodum kırmızı biberden salça yapmıştım meyve olarakta kavun karpuz üzüm şeftali siyah erik vermiştim erik dokunmuştu
1Yildirim Kucukkuba 🍽 tadımlarımız 👉🏻Kabak 👉🏻patates 👉🏻Havuç 👉🏻yoğurt 👉🏻Elma 👉🏻Bezelye 👉🏻Taze Fasulye 👉🏻Armut 👉🏻Kırmızı biber 👉🏻Semizotu 👉🏻Muz
Kucukkuba -erCansu- bende ilk olarak yogurtla basladım son gün icine şeftali koydum meyveli yoğurt gibi şeftaliyi tek verdim aslında 3 gün kuralıyla devam etmek istiyorumda cokta pimpiriklik yapıyorum dokunurmu diye.
Kucukkuba Minikmucizemmmmmm bende araştırıyorum canım cok seyler var mesela suan cok pütürlü şeyleri veremiyorum blandırdan geciriyorum anca öyle yiyor
1Yildirim Kucukkuba buharda pişirdiğim sudan ekledim pütürlü kalacak şekilde el rondosu (manuel olan) yaptım. Çatalla ezdiğimde yiyemedi.
dertlikerkenez Kucukkuba 17 aylık, dönem dönem yemek yemeyi hayatından çıkarsa da şükür meyve, sebze seçmez. Tek sorunumuz yumurtayı çok nadir yemesi.
Rose1221 Kucukkuba havuç-patates havuç-pat hav kabak- pat hav semizotu- bezelye fasulye de düşünüyorum ama emin olamıyorum nasıl vereceğime
Kucukkuba Rose1221 bende öyleyim yogurdu 3 gün verdim havucuda bugün 2. Gün yani daha sonra nasıl ilerlicegimi bilemiyorum
Kucukkuba Rose1221 bende simdi kabagı patatesi bezelyeyi azıcıkta pirinc koydum haslayıp robottan gecirip vericem bakalım inş sever
-erCansu- Kucukkuba ya dokunanda var ama onlar aşırı herşeye alerjisi olan bebekler yani belli bariz şeyler alerjik zaten ben çok sıkılmıştım ilk öyle denedim baktım olmuyor saldım 😂
Rose1221 Kucukkuba benim doktorum 1 gün. Denetti hepsini. 3 güne gerek yokmuş. Ben yoğurda bunlar bitince geçicem sonra bir kaç meyve sonra gece muhallebisi en son da sabah kahvaltı.
Kucukkuba kitapkurdubebeninanasi brokoli belki suanda bulamayabilirimde yasadıgım sehirden ötürü mesela avakadoyu taze fasulyeyi bezelyeyi nasıl verdiniz?