ercrv Bebeğim 7 aylık 5 gün önce ateşten ve bıngıldak şişmesinden hastaneye yattık menenjit şüphesiyle bu durumla karşılaşan var mı hiç ?
89Kbr ercrv menenjit mikrobunu mutlak birinden kapmıştır. Büyük geçmiş olsun hasarsız atlatmanız dileğiyle. (bizde mikrop referansı bayaa yüksek çıkmıştı;15 gün hastanede tedavi altında kalmıştık.)
ercrv LaraCroft teşekkür ederim sağolun 6. Aya kadar aşılarının hepsi tam ama bildiğim kadarıyla 2. Ay da oluyor menenjit aşısı sonuç temiz çıktı
ercrv Ayazinannesi10 internetten baktım ama yanlış hatırlamıyosam 2. Aylık aşısında menenjitle alakalı bişey görmüştüm onun haricinde menenjitle alakalı bişey yaptırmadım
mom6554 ercrv 2.ay menencit değil rotavirüsü aşısı. Menencit 5. ay da yapılmaya başlıyor diye biliyorum.
ercrv mom6554 sağlık ocağındaki bütün aşıları tam 6. Aya kadar onun haricinde ekstra ücretli bi aşı yaptırmadım
MeteNaz ercrv inşallah sonuç iyi çıkar. Menejiti bulaştırmak için hasta olmayangerek yok taşıyıcıda bulaştırabiliyor Rabbim korusun yavrularımızı. Menenjitin birden fazla aşısı var devlet sadece 1 ni yapar 6. Ayda ağızdan. Diğer ikisi özeldir ücretlidir.
MeteNaz ercrv şükürler olsun geçmiş olsun biran önce yaptırın çünkü menenjitin tedavisi çok zor peki neden bıngıldağı şişmiş
ercrv MeteNaz doktor kontrolümüz yarın muayene olacak sonuçları bi kaç tanıdığa sordum kan da enfeksiyon olduğunu söylediler ama yarın ne olur doktor ne der bilmiyorum