DefneRana3881 Saat 4 de 6.ay aşısı oldu 8 buçuğa kadar sıkıntı yoktu oyun oynarken bi anda ağlamaya başladı ama öyle böyle değil yıkıyo ortalığı ve hala susturamadk ateşi çok yok37,5 civarı normal mi bu kadr ağlaması sesi kesildi ağlamaktan götüreymmi acile
LtfyeAsaf DefneRana3881 bu aşılar mahvediyo çocukları ya 😩 mecburi olmasa hiç vurdurasım gelmiyo bizimde 2. Ay aşısı yaklaşıyo kara kara düşünüyorum. Geçmiş olsun 🤲🙏
busrasahinn DefneRana3881 evet maalesef 6 ay aşısının biri ağırmış biraz ağrı yapar demişti hemsiremiz
DefneRana3881 Calpol verdim babasının kucağında uyudu 38,5 oldu ateşi üstünü çıkardık hep artmaz inşallah saolun kızlar Beyza5151 LtfyeAsaf Deletedmom0900 busrasahinn
Buketasell LtfyeAsaf gimteden once calpol ver 8gne olduktan sonra ates fln cikmiyo biraz huysuzlaniyi sonra hemen geciyo
Minikprenseees minnakkus evt malesef yarın 1 hafta olacak kızım çok huysuz gündüzleri ona mı bağlı sadece bilmiyorum
Deletedmom0900 Bizde bugün olduk 6 ay aşısı öyle ağlaması yok ama huysuz kucak istiyo devamlı bence telaslanmayin ebemiz aşının yaktığını söyledi bu süre devam eder dedi bence yanma hissi varsa huzursuzdur
fsahin_18 Buketasell iğneden once ağrı kesici ateş düşürücüler iğnenin etkisini azaltır kullanılmaz asi öncesi
DefneRana3881 EsraEfee hiç bi aşısında böyle olmamıştı ilk kez yaşıyorum çok korktum inşallah sizde olmaz
Liyaa DefneRana3881 1çay kaşığı calğıl verseydin keşke iyi gelirdi hemşire bana huzursuzlaşırsa ver demişti
Senammm DefneRana3881 bızde bugun olduk saat 10 da huysuzlandı birden ateşine baktım 37.5 calpol verdım tek zıbın la durdu 1 saat normale döndü calpol ilacı yenıleyın acıksa faydası olmuyo o kadar
Senammm DefneRana3881 ilaç önceden var olansa etkisi az oluyo ilacınızı yenıleyın kullanım ömrü 4 haftaymıs zaten onu demk ıstedım
DefneRana3881 Liyaa normalde ateş olmazsa aşı sonrası ilaç vermeye karşıyım ancak zaten hiç huzurluğu yoktu oyun oynuyorduk bi anda çığlıklar atmaya başladı anlık oldu
Minikprenseees DefneRana3881 ateşi koltuk altından ölçün alında 37.5 ise koltuk altı 38 olmuştur 1 çay kaşığı calpol yeterli geliyor 4 saatte bir