Oykuaygun Sensitive, natural falan var hiç anlamıyorum. 2 aylık bebeğim şuan pamuk kullanıyorum evdeyken ama dışarıda ıslak mendil kullanmak istiyorum. Marka olarak sleepy düşündüm ama hangisi daha iyi olur bilemedim
MiracAlpinveUmutunAnnesi Oykuaygun Sleepy nin iki ıslak mendili de güzel bir kaçında fazla sulu gibi geldi bana yıkayıp öyle kullanıyodum sonra düzeldi zaten
Han30 Oykuaygun sleppy ıslak havlusu kullan derim. Mendil yazan degil havlu, dışı böyle kumaş gibi yapısı var kutusunun
Egelim Oykuaygun Oğlum doğduğundan beri sleepy doğal, sirke aromalı olanını kullanıyorum, çok memnunum. Dün yine sipariş verdim, internetten toplu alıyorum daha avantajlı oluyor market fiyatlarına göre.
Egelim Oykuaygun Genellikle Trendyol bazen Hepsiburada, fiyat karşılaştırması yapıyorum alacağım zaman, hangisi uygunsa oradan alıyorum.
Gigyyy Oykuaygun sleepy ve uni baby kesinlikle öneririm ikisini de kullanıyoruz biz ,her bebeğin cildi farkli tabi ama bizim çoğu ürün uni babynin Eczacıbaşinin olduğu için içeriğine de güveniyorum ,ilk kez kullanacaksanız onunla başlayın olmadı
ADAcayi Molfix izotonik sulu ıslak mendili kullanıyorum. Gayet de memnunum.su oranı yüksek. Pamuk gibi yumuşacık. İkiye bölüp kullanıyorum oldukça büyük. Her markette de bulunmuyor
1ana1bebe Oykuaygun sleepy natural yeni doğan ıslak havlu, hem büyük ikiye bölüp kullanıyorum doğduğundan beri ne ıslak ne kuru tam ayarında tekrar kurulamaya gerek kalmıyor
LilyaBn Oykuaygun Bende evde pamuk kullanıyorum ve kaka sonrası mutlaka yıkarım mis olur😍Islak mendillere içeriği ne kadar temiz olsada güvenemiyorum ama dışarıda brnde kullanıyorum. Şimdiye kadar pampers aqua kullandım çok güzel biraz pahalı ama içim daha rahat oluyor. Son zamanlarda biraz fazla kullanmaya başladık dışarıdaykrn 16aylık artık sürekli elini yüzünü silmek zorunda kalıyorum. Ebebeğin yenidoğan ıslak mendilleride güzel bu sefer bir kolide ondan alıcam. Birde unibabyden herkes çok memnun o da denenebilir🌸
Oykuaygun LilyaBn baby me aldım bende ama o da bebeğim için biraz sert geldi kullanmadım henüz biraz daha büyüyünce kullanırım diye düşündüm. Şimdi evde pamuğa devam