Eylul06 Kızıma hiçbirsey yediremiyorum bıktım ya bunalıyorum aglamaktan içim şişti off yiyebileceği güzel tariflerini var mı ben mi güzel yemek yapamıyorum 😭😭😭
Omero21 Eylul06 aç olsa emin ol ağlar durmaz sende hiç zorlama havalar çok sıcak çocuklar iştahlı da olsa iştahları kesiliyor biz bile öyleyiz meyve yoğurt gibi şeyler deneyin dememişti doktorumuz
biregesevdasi Eylul06 çorba falan yedir belki katı yemiyordur birde elinle yedirmeyi dene benim oğlum bazen kaşıkla yemiyor elimle yedirince yiyor
Deleltedmom_69 Eylul06 bende yapiyorum yemiyo bugun makarna yaptim yesin diye ben verdim yemedi onune koydum hem kendi yedi biraz hem etrafa sacti😂
Eylul06 aybukemom bırakamıyorum off içimdeki annelik iç güdüsü rahat vermiyor sürekli beynimi aç sinyali geliyor
Simiyy Eylul06 bu 1 yaşla 2 yaş arasındaki dönem hep böyle geçiyor bebelerde genel bi sorun. Teklif et yemezse öğün atla tekrar teklif et zorlama inada bindiriyolar bu sefer
aybukemom Eylul06 anlıyorum ama aylarca yapıp yapıp çöpe döktüm hep alternatif sundum ama yinede yemiyordu .şimdi 18 ay bitti yeni yeni 2-3 gündür yemek istiyor benden 😊
Naaaaazzzzzz Eylul06 zorluyorsanız o yuzdenninat yapıyordur reddediyirdur bırakın biraz hic teknik etmeyin önüme koyun ister yesin ister yemesin yemezse alın bisey demeyin inanin zamanla kendi yiyecektir