ebrupoyraz Linakaya ben 4 ay boşu boşuna kullanmışım kesinlikle memnun değildim bebeğim de hiç sevmemişti 4 aydan sonra anladım 😒
Linakaya Minikbereninannesi hipp kullanıyorum ama doymuyor gibi bide sarı kustu bugun soğudum hippten :(
Laayla Linakaya hipp en kötü tadı olanmış mamaya alışmasın diye kusar onu vermeye devam ederseniz aptamil de kabız yapıyor dediler bebelac goldu smilacı falan bi araştırın isterseniz ben sarılıktan dolayı bu ikisini araştırmıştım anne sütüne en yakın aptamil
Fatmahumagok Linakaya ben önce aptamil kullandım kabızlık yapınca hipp Mamaya geçmiştim veriyordum mamayı hemen acikiyordu bide daha beter kabız oldu geri aptamile geçtik bizde
Minikbereninannesi Linakaya bence vermeyin hipp mamayı demek ki sevmedi bebeğiniz. Aptamil güzel de kilo aldırıyor
Laayla Linakaya aptamil verdim ben ilk doğduğunda içerik olarak anne sütüne en yakın dediğim gibi ama sanırım bi çay kaşığı su veriyorlar kaynatılmış soğutulmuş suyu ılık şekilde her mamada sonra kabız da olmaz ama bunları bi doktorunuzla görüşseniz daha iyi olur
Gurbetozkan Aptamil iyi ama tok da tutar ama anne sütüne en yakın hipp mamaymış hipp alıp denemeyi düşünüyorum, 2 buçuk aydır Aptamil içiyor bebeğim severekte içiyor
Linakaya Gurbetozkan bi kaç kez kaynanam suyu katnatmadan damacanadan ısıtıp vermiş zararı olurmu acaba :( siZce
Laayla Adasibel kabız olursa zeytinyağı bile veriyorlar sanırım ama ben net bilmiyorum sağdan soldan ve buradan okuduklarımla yazıyorum ben anne sütü verdim sütüm gelene kadar mama verdim o süre zarfında da bi iki kez su içirdim valla
Gevrann Linakaya ilk ay aptamil aldık bebeğime ama aşırı derece de kabız yaptı 10 gün kakasını yapmadı acile götürdük. Sma’ya geçtik 2,5 aylık bebeğim fakat gazı çok var bugün bebelac aldık bakalım inşaAllah iyi gelir 😓
Birsu3435 Gevrann canım bende ilk Aptamil prameture ve düşük kilolu doğanlar için olanı kullanıyordum 2 paket onu kullandım şimdi Bebelac golda geçtim memnunum bebeğim içiyor kusma vs hiç olmadı kaka sorunu var oda diğer mamadada oluyordu 3-4 günde bir çıkıyor ama mamadan değil bence çünkü ben gündüz 1 kere gece 1 kere mama veriyorum inşallah senin bebeğinde sever
Laayla Linakaya boşluğuma geldi ben de yaptım öyle 😀 süt sıcak gittiği için hoşuna gitmedi su ama geçti artık😀
[silindi] Bende 3ay bebelac verdim kabızlık vs yapmadı ama kızım 3.aydan sonra içmedi sevmedi sanırım sma geçtik bunda da tuvaletini yeşil yapıyor bir de golden goat deneyeceğim 🤷🏼♀️ Bu Arada günde bir kez veriyorum ben mama .